Ahli Kelab Kad !!

Oct 6, 2011

Home » , » Kayap!!

Kayap!!

teman mungkin tak dapat aktif berblogging seperti biasa...
puncanya??!!!....



teman dapat kayap!!!


tak tipu ooo...


nah gambar..


kayap ni letaknya betul-betul kat pangkal leher teman....
perit??...
tak jugak..
still boleh tahan lagik sakitnya..
tuan doktor jugak dah jampikan air penawar untuk kayap teman nih..
jadi,..
InsyaAllah...harap cepatle baik kayap nih...



banyak la benda yang kene dipantangkan untuk diri nih...
mujurle tuan doktor keje malam arini...
beliau la yang menjadi chef & dayang untuk teman & Cik Mat...


sup ikan bujuk yg dimasak oleh tuan doktor..
sumpah sedap!!!!!


tuan doktor kata..
sebelum dia pegi keje malam nanti...
dia akan masakkan sup ikan haruan untuk teman bersantap esok...
sebab tuan doktor keje sampai pukul 1 pm esok...
time kasih tuan doktor...
kamu memang terbaekk!!




7 comments

Oct 6, 2011, 3:18:00 PM

ooo..patutla sepi je..bese sehari 2 3 entry jugak..ngeee

dari silent readermu..heheh

Oct 6, 2011, 3:42:00 PM

laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..camana nak pi hanimun neh?

Oct 6, 2011, 3:56:00 PM

hanimun tetap nak pi!!!!

Oct 7, 2011, 9:36:00 AM

kayap tu boleh kena kat leher yer.. baru ini akak tahu.. semoga cepat sembuhnya.. lebih lagi bila tuna doktor bagi first class treatment..

Oct 7, 2011, 10:35:00 AM

wahhh tuan doc merangkap tukang jampi merangkap tukang masak .. gile besh ...untung2 ko nini

semua dah komplit....tak yah nk pi cr tok bomoh bagai... tp mmg kayap kena jampi kan....klu tak tak lega @ lambat

Oct 7, 2011, 10:41:00 AM

untung ader dokto yg serba serbi terer nih.. masak pandai, deco pandai, jaga ikan ketutu pandai, jaga bini pandai.. haish... untung la ko mie.. hahhaha

Oct 14, 2011, 11:45:00 PM

lagi info tentang kayap di SIHAT SELALU - Kayap Menggelembung dan Menjalar

Post a Comment