Ahli Kelab Kad !!

Mar 26, 2013

Home » , » Corn flakes

Corn flakes










sekarang nih..
ini ajer makanan yang paling best sekali masuk ke tekak....
tak kisahla samada susu tu sejuk ataupon tak....
makan nasi pon dah rasa tak berapa best....
kadang tu sampai rasa nak nangis sebab terpaksa paksa diri makan nasi...
tapi kalo makan nasi minyak....terhamatle sedapnya.....


hadeeii...dugaan betul bila dah nak mencecah 36 minggu  nih...
serius dah rasa macam tak nak buat apa-apa dah..
rasa nak baring..tido ajer..





12 comments

Mar 26, 2013, 12:03:00 PM

alahai ciannyer tu je dapat masuk tekak

Mar 26, 2013, 12:47:00 PM

semoga cepat branak la klu cam ni kan ... dah matang dah tu boleh dah bebila masa je tu ....


Mar 26, 2013, 12:53:00 PM

Memang sedap pun... dalam pantang pun boleh makan lagi..

Mar 26, 2013, 1:13:00 PM

sama la kita kak..but saya makan koko krunch/milo tu je... dgn susu putih...nyum!! makan byk pun bole... ni baru 10minggu..isk2

Mar 26, 2013, 2:08:00 PM

Baik jugak makanan tu untuk kesihatan, muga ninis selamat bersalin dan dipermudahkan segala urusan

Mar 26, 2013, 2:09:00 PM

take care :)

Mar 26, 2013, 2:43:00 PM

salam nini..

takde selera ya skrg.. akak lain pulak.. makin nak bersalin makin selera menjadi2 he..he..

take care nini..

Mar 26, 2013, 2:50:00 PM

Sodap. Janji makan, jangan tak makan Umie! Take care na.

Mar 26, 2013, 3:27:00 PM

Sabar je la...takkan nak makan nasi minyak hari2...hehe

Mar 26, 2013, 3:31:00 PM

tu maknanya nak dapat anak mat saleh tu...haha...

Mar 26, 2013, 7:01:00 PM

kakak doakan Nini dan baby selamat dan sihat. aaminn.

Mar 27, 2013, 2:42:00 PM

Allah perancang yang sempurna. Mungkin banyak faedahnya nini makan cornflakes dan susu time ni. Lepas berpantang nanti, buat kenduri cukur jambul, jamu nasi minyak dgn ayam masak merah ya dik. Tetiba akak teringin pulak nak makan kenduri. Sape punya keje ni.

Post a Comment