Ahli Kelab Kad !!

Mar 3, 2013

Home » , » Kenangan umrah

Kenangan umrah



ketika berangkat mengerjakan umrah pada 14 Feb yang lalu..



dalam bas..on da way balik lepas tengok unta.
muka ada sinyummm....




di Jabal Rahmah..




dating setiap hari..
I pandang U..U pandang I..
Hotel Safwa Royal Orchid




dari tingkap hotel tempat mereka menginap..
berhadapan pintu King Abdul Aziz,MasjidilHaram




di Madinah













 gambar yang sempat abah rakamkan..
dari kincup payung hingga payungnya kembang...




 di Madinah selepas ziarah wada'






 selamat tiba di tanah air pada 26 Feb yang lalu pada pukul 8.45pagi



Alhamdulillah..
keduanya diberikan kesihatan yang baik sepanjang berada di sana..
malah mereka jugak gembira...
pergi dengan 1 beg akademi fantasia..
pulang jugak dengan satu beg cuma.....penuh!!!!
di-iringi 2 tong besar 5L air zam-zam...






8 comments

Mar 4, 2013, 8:25:00 AM

Alhamdulillah.. dah selamat pulang dengan memori yg cukup indah.. bestnya tgk gambar2 di sana.. semoga keduanya mendapat umrah yang makbullah, insyaAllah..

Mar 4, 2013, 10:22:00 AM

semoga ada rezeki menjejakkan kaki ke sana suatu hari nanti..amin

Mar 4, 2013, 10:24:00 AM

Alhamdulillah.....sama la parents in law aku pun baru sampai je pagi tadi....

Mar 4, 2013, 10:37:00 AM

Setiap jemaah seaik turun dari flight memang akan diberi 5L air zam-zam percuma Nini.

Mar 4, 2013, 12:51:00 PM

alhamdulillah dah selamat sampai...

Mar 4, 2013, 12:57:00 PM

Alhamdulillah....

Mar 5, 2013, 11:47:00 AM

dah selamat sampai... alhamdulillah... best tengok gambar dorang.. nampak bahagiaaaaaa sangat..

Mar 5, 2013, 10:33:00 PM

Alhamdulillah..

Siapa lah yang tak teringin ke sana ye... Saya pun kalau ada rezeki, dengn izin Allah, nak jugak jejak ke sana. =)

Post a Comment