Ahli Kelab Kad !!

Apr 26, 2011

Home » , , » gores & isi ...

gores & isi ...

tadik...
AGS & TAH berganding bahu pegi shell...
mana xnye....
dua-dua tangki minyak dah kering kontang..
memasing lampu minyak dah kelip-kelip...
mintak nyawa..mintak nyawa...


memandangkan malas nak pegi bank keluarkan duit...
tau ajelah orang gomen gaji dah masuk..
xkose nak meramaikan jemaah kat mesin atm bank & tesco...
cik asbenn cadangkan...
pegi shell bawak aje kad gores & isi....
masalahnye...
teman mana ada kad gores tu..
jadi...
berjemaah la TAH & AGS guna kad gores & isi tu...


cuba korang bayangkan..
sorang isi diesel...
sorang isi petrol..
abes aje cik asbenn gores kad utk AGS...
terus teman amik kad tu gores utk TAH pulak...
uncle kat stesen minyak tu sengih2 aje tengok teman...
hahahahaha...
mesti dia ingat teman mencopet kad tu dari cik asbenn...
( x uncle..mamat yg xberapa ensem tu laki saya !!! )


teman naik kereta mana tadik?..
of coz lah naik chenta hati...
mana mungkin berpaling kasih....
buatnye dia merajuk kang...
xmeroyan pulak poket cik asbenn nak melayannye....


Cik Mat?..
dia bukan boleh dibuat geng bila ayah dia ada...
mestile dia naik kereta ayah dia...
xkan la nak naik kereta kocik Umie dia....



bila dah banyak sangat gajet2 cik asbenn kat porch depan nih..
terasa semak rumah...
paling teman tensen...
tiap-tiap pagi bila nak keluarkan ampaian kain..
seksa!!!!!


2 comments

Apr 27, 2011, 12:02:00 AM

saya memang prepare debit card untuk case kecemasan macam tu....



New Entry: Majlis pertunangan

Ashraf Muslim

Apr 27, 2011, 12:02:00 PM

bape le total duit minyak tu gamaknye ye.. hehehe..

Post a Comment