Ahli Kelab Kad !!

Apr 29, 2011

Home » » Masih lagik sama.....

Masih lagik sama.....

~ Laporan cuaca ~


keadaan cuaca pagi nih...
masih lagik sama seperti semalam...
cuma...
kadar pecutan angin arini lebih laju dari pecutan dobot....
ampaian kain arini...
menerima bebanan berat hasil dari pengumpulan kain tak kering dari semalam....
teserlah nampak dimuka ala-ala suam2 air milo di wajah house manager yang lain...
(makcik sebelah rumah dah start geledah almari cari hanger sbb xcukup)..
setakat nih....
setiap rumah masih lagik memasang lampu....
gelap ko!!!


cuaca yang mendung semalam...bukat takat waktu pagi ajer....
berlarutan hingga ke malam......
sampaikan kipas pon teman pasang kelajuan 1 ajer....
nak tutup kang...mengamuk pulak Cik Mat...



teman?...
ok ajer....
ampaian penuh ke....ampaian kosong ke....
teman rilek ajer....
kalo esok pon keadaan cuaca masih sama...
xcukup tmpt kat ampaian kang...
teman sidai aje kat belakang umah kain yang dah 2 hari tuh....


situasi mood mengantuk & M.A.L.A.S. amat menguasai diri lantaran cuaca yang sangat best utk bermalas-malasan....
teman udah MAKLUMKAN pada big boss bahawasanya arini teman akan menghabiskan semua stok baki lauk yang berkumpul dalam peti ais....
sesi nak clearkan peti ais nih....
dan..
beliau dengan BESAR HATI bersetuju....
tenkiu...tenkiu!!


sekian laporan berita pagi dari meja pc gabaks teman....



ooopppppsssssss....
hujan sudah...
hamat lebat....




3 comments

Apr 29, 2011, 1:52:00 PM

sini mendong.. tak nampak matahari..

Apr 29, 2011, 2:20:00 PM

bestnyaaaaaa hujan...
Kuantan sgt panas lg terikkkkkkkk....kipas plg laju pon x rasa...berkira2 nak msk aircond sbb mlm2 kids dok tergaru2 gatal+peluh...huhu...

Apr 29, 2011, 3:12:00 PM

hehehe.. cuaca memberi kesan kan kat kita.. kalo panas, otomatik kita pun jadi panas.. kalo sejuk, kita pun sejuk dan malassss je.. hehe..

Post a Comment