Ahli Kelab Kad !!

Apr 25, 2011

Home » » Suka ati dia je...

Suka ati dia je...

Cukup-cukup le entry sakit hati....
meh nak tulih entry geli hati pulak...
alang2 boleh guna internet sepital nih...
meh pulun cukup2...
arini teman nak balik cepat...
xmo dah balik koi 10.30 macam semalam...
penat!!!!!


sekarang...
dobot semedang aje xmakan saman dengan apa yg teman cakap...
kene marah pon muka seposen...
xkene marah pon tayang muka seposen....
ntah hape la masalah dobot tu....
nak diselami hati dia...
teman pon xtau kat celah mana hati dia..
hahahahahhaa...


bebaru nih...
cik asbenn ada beli almari plastik...
ntah hape projek yg dia nak buat pon teman xberapa pasti...
yang PASTI...
almari tu bukan untuk simpan baju...simpan bawang & yg seangkatan dengannye...
pasei apa cakap cenggitu?...
sebab cik asbenn bizi nak drill & lobangkan almari tuh...
apela projek dia nih....


dalam cik asbenn dokbizi buat measurement...
ada la se-hekor binatang nih...
dia main nyorok2..
kalo buat xlayan kang...
ada plak muka yang dari seposen jadi lima sen aje kang....
nak xnak..
layan ajelah..


ada nampak sesapa?...
xde...?..
xde..?


pasti ke xnampak apa2??...
tengok betul-betul....



ha...tuuuuuuu..
dah nampak sesungut dia sikit tu...
sesungut?..hahahahahhaa






bukan aje nampak sesungut....
loceng pon ada...
ada ke binatang ada sesungut pakai loceng?
hahahahahahahaa.........



teman pon saje nak dok jenguk2...
hulur2 tangan...
binatang yang ada sesengut tu pon..
geget2 manja la...
memang betul la tu..
gedik!!



ini la dia binatang yg ada sesungut tadik....
sesungut yg pakai loceng...
xpayah diperkenalkan lagik..
dia memang dah cukup glamer dalam blog teman nih ha....



bajet garang sangat la buat cenggitu....
macam la teman takot....
korek bijik mata tu kang....


posing macam model tu perlu...
adehla....
beruntungla ko dobot...
sebab ada owner yg ala2 sengal merangkap rajin melayan kerenah ko!!









7 comments

Apr 25, 2011, 10:00:00 PM

dobot nie..mcm2 lerrr...

Apr 25, 2011, 10:17:00 PM

ada doremon dalam laci...hehehe

Apr 26, 2011, 8:31:00 AM

aku pon nak korek gak la bijik mate dobot nih.. buleh?? hehhehe..

Apr 26, 2011, 9:11:00 AM

huhh..
untungnya ada owner yang baik hati..

Apr 26, 2011, 9:17:00 AM

untung dobot...
disayangi ...
klu la dobot tak dak pe jd ngan ko ek nini ...aku dulu penah meroyan sekejap ... dekat 2bulan gak la meroyan seb baik time tu anak dara lagi klu dah branak pinak mau nye meroyan betui

Apr 26, 2011, 10:29:00 AM

muka dobot lagik byk dari mukan cik mat taw dlm blog ni.. ko mmg binatang bersesungut yg paling untung..

Apr 26, 2011, 12:39:00 PM

eima : aku rasa,kalo dobot xde..aku demam seminggu...

mekchu : tu la..dia lagik glamer dari tuan punye blog!

Post a Comment