Ahli Kelab Kad !!

Apr 2, 2011

Home » » Pangkor Island - Last part

Pangkor Island - Last part

Akhirnya....
sampai jugak last part cerita vacation nih...
punyela lama nak boleh abes tulih....


 lepas dah puas berjimba-jimba dalam laut....
kitaorg terus balik chalet...
mana xnye...
time tu dah pukul 11.45 pagi...
time check out xlama aje lagik..
sib baik la teman udah bangun pepagi kemas beg....



lepas gedebuk gedebak berebut bilik air....
at last...
kitaorg dah ready untuk check out....
sementara tunggu famili En. Hanit bersiap....
teman & cik asbenn check lagik sekali barang2..
yelah..
takot pulak kang ada sebenier yang tertinggal.....



kemas...jangan xkemas.....


sebabkan xmo jadi tambah PUTIH lagik...
berlapis-lapis sunblock teman pakai sblm g mandi laut tadik...
hahahahhaahhaha...
ada nampak lagik PUTIH x??


hero-hero teman yang bersetuju bertema merah & seluar 3 suku....



sebelum check out...
mestila kene amik gambar dulu depan chalet....


pukul 12.40 baru la kitaorg selamat check out..
xlama lepas tuh...
van pink datang jmput kitaorg utk bawak balik semula ke jeti...




sampai aje kat jeti.....
ramainye la orang....
ada yang baru turun dari feri....
ada yang dok bz nak naik feri....
yang bz sopping pon ramai jugak....

1 Malaysia katanye...
dalam hati teman kata...
mesti banyak lot pejabat kat dalam tuh....


teman pon g la tanya pakcik guard tuh...
ada pejabat ke kat bangunan yang serupa no. 1 tu..
katanye xde....
replika sajer...
cheh....
membazir!!


kitaorg decide untuk lepak-lepak sopping dulu....
cik asbenn nak beli sotong salai..ikan bilis...
ntah macam2 lagik la dia nak beli.....
teman ikut ajer....
janganle xcaye..
teman pegi Pulau Pangkor....
dalam wallet teman cuma ada 5 hengget ajer..
hahahahhahahahaha...


laki sape la yang gaya duduknye huduh sangat nih.....
semua dah serupa cam tunggu bas ajer..


hamboi....
kecik-kecik dah tunjuk bakat...
belajo bercakap dulu sampai pandai weii....


geng Cik Mat bergaduh...
geng menangeh....
geng seronok sesama....
Muaz da' Transformer...
pasal transformer??...
Ibu dia ajer yang tau apasal....
kekekekekekee....



lepas beli tiket feri.....
angkut barang masuk..
dapat aje tempat duduk...
memasing dah nak melentuk...
baru terasa penat!!!
dapat pulak aircond kemain sejuk...
adeh....




bukti melentok??





Kak Zira & En. Hanit memang sporting abes...
I LIKE!!!





sape yang macam xreti penat??....
dan still boleh maintain sengih??...





op cos la kitaorg.....
hahahahahahhaa......




berterabur abes selipar kitaorg....



sebab....


memasing bersila...
kami orang kampung daaaa....




ni lagik sorang budak kecik yang excited memanjang...
xreti penat....



 goodbye Pulau Pangkor..
next time..
kalo cik asbenn baik hati lagik...
teman datang sini lagik k....




penutup vacation kitaorg pada hari tu...
disudahi...
dengan...
menziarahi Pizza Hut...




ok....
sila tengok menu....
apa mau.....



pilihan pizza pada hari itu...
adalah...
pilihan cik asbenn...


jemput makan semua....
jangan memalu....
dinner malam nih....
den yang belanjo....
(cik asbenn punye dialog)..


tamat dah cerita pegi vacation..



InsyaAllah...
dalam tempoh terdekat nih....
maybe nak pegi vacation lagik...
kali nih...
En. Hanit yang nak belanja pulak...
wah.....
I LIKE!!!



kalo ikutkan hati teman....
tetiap minggu nak pegi vacation!!!!!!!
boleh ka??
hahahahahahhahahahaa....



2 comments

Apr 2, 2011, 6:11:00 PM

Lom penah ke pangkor..bila la agknya nak kesana..mcm best je..

Apr 2, 2011, 6:15:00 PM

syioknya .. dah berjimba2 di pangkor.. dpt makan pizza pulak...

Post a Comment