Ahli Kelab Kad !!

Apr 9, 2011

Home » , » Welcoming our new family member...

Welcoming our new family member...

Menjawab entry spekulasi yang dibuat oleh teman tapi mesra...
bersungguhan teman mencari masa buat entry nih....
 MakBed...Lulu..
meh baca entry nih dengan penuh perasaan keh...


iye..
memang xdinafikan....
2-3 minggu ni..
badan teman rasa hamat letih..xbermaya..
sepatutnye bendera merah dah lama berkibar..
tapi..setakat sampai arini..
belom menunjukkan sebarang tanda nak berkibar...
mungkin tiang bendera patah kot...
tu yang xde tiang nak kibarkan bendera...


cuaks dengan keadaan nih...
maka pagi semalam....
berhangkutla teman ke Guardian Giant...
mencari UPT kit...
nak dihebahkan dengan cik asbenn...
xkose nak kaco dia keje....
lepas dah interbiu bayar dengan adik cashier...
berdesup balik rumah...
buatkan Cik Mat susu sebotol...
kasik pasang channel 613...
senyap je Cik Mat...


terus teman naik bilik air atas...
bertafakur lelama....
jantung berdegup cam racing kete kat litar F1...
adeh...adeh...
bukak ajer sarung plastik UPT Kit tuh....
terus ajer jalankan projek....


siap ajer projek....
teman terus keluar bilik air...
g layan Cik Mat depan tv..
sebenarnye nak cover rasa nerbes.....
maunye xnerbes....
lama dah tu perasaan nerbes cenggini ada..
3taun yang dulu....
hahahahahaha...


dalam seploh menet cenggitu..
teman naik atas balik...
sebelum masuk bilik air...
teman tarik napas panjang-panjang...
kalo dah memang rezeki...
teman terima dengan lapang dada...
Cik Mat pon dah besar...
nak masuk 3 tahun dah..
boleh sangatla nak menambah askar kasik havoc lagik rumah...


masuk ajer bilik air....
capai UPT kit atas jamban.....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*





pinjam gmbo abe google sbb idak bawak hp masuk bilik air.



xde kata nak digambarkan...
tergamam!!!!
rasa cam nak nangeh kuat-kuat..
tapi...
xde suara nangeh yang keluar....
air mata aje yang jatuh...
ades....
xpayah explain pepanjang la.....
jadi..
teman decide..
xpayahla bagitau cik asbenn pasal nih...


petangnye pulak....
sebelum teman nak balik kampung semalam....
cik asbenn pulak buat seperais.....
kemain pandai dia...
buat seperais cam kene dengan tempat & waktunye...
mungkin ke cik asbenn ada instinct pasal apa yang jadi pada teman nih??



walaupon teman x menerima ahli keluarga baru dari hasil chenta teman & cik asbenn..
sebaliknye....
teman tetap menerima ahli keluarga baru..
atau dalam kata lain...

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#



TAH menerima adik baru.....




presenting our new family members....





AGS in da house!!!!
warna pilihan??..
of coz la kaler hitam.....





haruslah awek gojess yang berbaju kurung semalam berposing dulu....
walaupon teman cam sedih-sedih syahdu...
demi cik asbenn..
tetap maintain senyum...



cik asbenn suh try test bawak...
tapi teman xberani..
gayah rasanye naik kereta beso cenggini...



our 2nd car...
and also...
2nd hand car....
tapi....
condition tip-top..
baru lagik kereta nih...
tahun 2009...
owner sebelum nih org melayu...




walaupon teruja dengan kereta baru cik asbennn...
tapi....
buah hati sejati teman tetap tak dilupakan....
7 tahun jasanye pada teman..
mana mungkin teman berpaling kasih....


u always be my love...
always...
jangan merajuk TAH...
kamu tetap da' best!!!!!!


maka...
pulangnye kami ke kampung semalam...
adalah dengan menaiki AGS...
TAH diberi cuti...
sebelum kembali berkhidmat untuk teman semula Isnin nih...
sedih pulak rasanye tinggalkan TAH semalam...
teman pesan dah dengan dobot...
suh tengok-tengokkan TAH yang berselubung tuh....


jadi...
dengan entry nih...
maka..
terjawablah sudah spekulasi semalam....



blom sampai lagik rezeki aku nak tambah askar & join kelab mak buyung......
xpe...
boleh usaha lagik....
chaiyukk!!!!!


8 comments

Apr 9, 2011, 3:57:00 PM

wah...snglah nanti nak mengangkut barang2 rmh hijau / pergi memancing dgn keta baru tu..

insyaallah, ada lah rezki tu nanti..afif pun dh besar - nk adik buat teman

Apr 9, 2011, 4:17:00 PM

hadoi... suspen sungguh entry kali nih.. terus dpt ahli baru siap2 lagi besar..

situasi kita hampir sama la.. tak tau nak kata sedih atau gembira.. tp sebenarnya sangat berharap.. adoiiii, dah siapkan entry, tp tak sedia lagi nak publish.. neway, take care :)

Apr 9, 2011, 4:33:00 PM

entah kenapa mata rasa mcm berair yer...huhu belum rezeki..

Apr 9, 2011, 11:48:00 PM

suspen..
ingt apa jak tadi.. hehehe..
upanya ada keta baru..
tahniahhh~~

Apr 10, 2011, 12:40:00 AM

waaa ingat akan ada new baby! suspen!!!! adoi... tengah malam nie wat dup dap jer :D

bestnyer keta baru, turun KL nak naik kat belakang pusing2 bandar KL, hehehe... dah agak2 dah lately TAH cam ada jer bende tak kne kan... nak kete baru la tue... hehe

Apr 10, 2011, 1:00:00 PM

Ntah kan Lulu. Aku dah eksaited dah ni. HAHAHAHa...


Naseb bek dia bawak adik baru kepada TAH. HAHAHAHA.....

Apr 10, 2011, 2:55:00 PM

ekeke makbed...nini still leh kurus ni..

jom memeriahkan giveaway kak ariana....yeah

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/04/arianas-story-1st-ga.html

Apr 12, 2011, 10:43:00 AM

wah kereta baru...best g travel jauh2 nih..hehe

Post a Comment