Ahli Kelab Kad !!

Apr 25, 2013

Home » » Little hero

Little hero




twinkle-twinkle little hero...
24.04.2013 @ 0530h.... 3.24kg
the best part was normal delivery... :)
berjaya menahan air mata dari menitis dari mula contraction selang 5 minit
start pada 23.04.2013 @ 1030pg sampailah selamat bersalin...
tido pon tido-tido ayam sebab sakit contraction yang tersangatlah menyeronokkan..
bila sakit,...diam sekejap.sakit hilang,sambung sembang balik dengan akak katil sebelah.hahahah
perasaan??... sangat ohsem..especially time jahit bawah..
menggigil lutut tahan sakit hokeh!!!!




penangan tengok cerita korea banyak sangat...
putih-putih merah....

20 comments

Apr 25, 2013, 11:52:00 AM

oooo...memang sgt2 osem bile kena jahit kat bawah 2..mulut i memang xreti duk diam, asyik duk tanye kat doktor bile boleh siap dia jahit..

Apr 25, 2013, 11:53:00 AM

yee..akhirnyer...sama la kiter ye...jaga dua hero...macam muka cik mat pulok haa...tahniah akhirnyer normal jugak

Apr 25, 2013, 12:31:00 PM

Tahniah tahniah tahniah :)
Selamat berpantang :)

Apr 25, 2013, 12:33:00 PM

tahniah nini

Apr 25, 2013, 1:11:00 PM

TAHNIAH nini...ada iras nini nih...

Apr 25, 2013, 1:39:00 PM

Tahniah Nini...

Alallaala tomeynya dia tidoo

Apr 25, 2013, 1:52:00 PM

Ya Allah Nini.... kakak pulak yg 'ter' exited bila tengok baby. Mengikuti perkembangan sejak mula tahu dlm kandungan so bila tengok muka dia rasa terharu campur gembira pulak:)

Alhamdulillah hajat nak lahirkan secara normal terlaksana.

Congratulation and take care dear!!

Apr 25, 2013, 2:06:00 PM

Tahniah ye...

Cikmat ok tak? Ehehe

Apr 25, 2013, 2:23:00 PM

Tahniah kak! Tarikh sama dengan besday mak etty pulak... hahaha... Selamat berpatang ye kak!

Apr 25, 2013, 2:28:00 PM

Tahniah comey baby

Apr 25, 2013, 2:38:00 PM

tahniahhh kak nini...heheehe hensemm cam cikmat haa.. :)

Apr 25, 2013, 3:37:00 PM

ohh yaeeaayyy.. penangan makan ikot gaye omputeh ni.. tu pasal puteh.. hehhe.. tahniah.. seamat berpantang.. =D

Apr 25, 2013, 3:48:00 PM

wahh tahniah nini..dah lama tak jengok blog ni..hehe tau2 dan dapat baby..tahniah!.. me aka hasleenda hehe

Apr 25, 2013, 4:19:00 PM

Wahhhh... tahniah...
Cute little boy..

Apr 25, 2013, 4:50:00 PM

Alhamdulillah! Suci murni wajah si kecik tu, nak nanges tengok..CikMat banyak ikut muka ayah, yg ini nampak iras Nini :)

Apr 25, 2013, 4:57:00 PM

Alhamdulillah. Akak risau sebenarnya tapi tak nak ganggu nini. Bila tahu cik abang masih di tepeng masa nini sakit tu, lagi akak risau. Tapi buat2 cool aje. Hehehe.
Seronok tengok baby. Kulitnya cantiklah nini. Ciumkan untuk akak ya. Tahniah dan selamat berpantang, dik.

Apr 25, 2013, 10:21:00 PM

salam nini..
subhanallah.. comelnya... memang hilang segala sakit melahirkan bila tatap wajah si comel ni kan..

selamat berpantang..rehat cukup2 ye..

Apr 25, 2013, 11:06:00 PM

tahniah!!!!!!!

Jahit bawah tu kena bius tak? hahaha

Awak boleh join kelab saya: Kelab Ada 2 Hero...hahahaha...

Apr 26, 2013, 9:30:00 AM

Alhamdullillah,semuanya dah selamat. Tahniah buat Nini sekeluarga and welcome to this world lil baby..

nama dah ada ke? :)

Apr 26, 2013, 2:23:00 PM

Tahniah Nini....comel sgt budaknya...Alhmadulillah

Post a Comment