Ahli Kelab Kad !!

Apr 16, 2013

Home » , » Unresistible!!

Unresistible!!





cuaca sekarang terhamatttlah "sejuk"..
tak tahu nak cakap macam mana "sejuk"nya....
teman ni versi tak berapa tahan aircond...cepat sakit hidung..
tapi,..dek kerana cuaca yang "sejuk" sangat sekarang nih..
tak dapat nak tahan diri dari tekan remote aircond kat umah mak....
masuk aje bilik..automatik tangan tu cari remote control aircond.....



dan kerana cuaca yang "sejuk" sangat ni lah..
tanpa rasa bersalah......



nampak macam kotak ais....
nak tengok isi dalamnya.....





 tara......!!!!
tak perlu rasa bersalah....




 nikmatilah beberapa hari yang masih boleh dinikmati sebelum kene berpantang....
kenaikan berat badan??...
ada apa dengan kenaikan berat..hahahahahaha  (ayat pasrah)
bukan teman & mak aje yang tak dapat menahan diri....




kanak-kanak ini jugakk.....




7 comments

Apr 16, 2013, 2:59:00 PM

mkn selagi boleh tak lama dah tu kan ...

Apr 16, 2013, 3:00:00 PM

Salam nini..

mmg panas betul skrg ni.. akak pun sampai naik ruam2 badan sbb tak tahan panas.. aduhai.. stok aiskrim tu buat akak jeleslah.. terus rasa macam nak buat stok jgk he..he..

Apr 16, 2013, 3:10:00 PM

alamak..terus niat nak makan aiskrim yg dah lama kat dlm peti ais tu..kakakaak

Apr 16, 2013, 3:14:00 PM

ohh... tak ada doktor di rumah beranilah dia curi-curi makan ye. Minggu ini kalau balik test darah kena cucuk baru tahu..

Jaga kesihatan Nini...

Apr 16, 2013, 4:31:00 PM

Banyaknya stok eskem ☺☺

Cuaca memang panas berbahang lah. Nak kluar lunch pon rasa malas.

Apr 16, 2013, 4:58:00 PM

Betui 3x, sebelum kena pantang baik makan dulu...

Makchaq bersalinkan Syuhada masa raya kedua, on the way nak ke hospital sempat singgah 3 rumah makan ketupat, nasi impit, rendang, laksa.. macam2.. lepas tu teruih kena pantang...

Apr 17, 2013, 12:07:00 AM

Makan ja, nanti dah lepas bersalin, kena berpantang, sowi la nak makan eskwem tu, heheeee!

Post a Comment