Ahli Kelab Kad !!

Apr 12, 2013

Home » , » Saya budak baru belajar

Saya budak baru belajar





kalo tengok post entry ni serupa ntah hape-hape sikit susunannya...
janganlah emo..sebaliknya relakan jer...
setelah sekian lama makan hati sebab tak boleh upload gambar dlm blog menggunakan epad..
arini masalah udah settle...
gigih tau angkut mak pegi kedai komputer..
semata-mata nak suh lenchai kat kedai tu settlekan masalah teman nih..
tup-tup dia installkan aje appl blogger dlm epad nih...
loh...camtu kacang aje ke?..alahai.........
tapi bila yang menggunakan epad tu pulak agak 'buta' fikirannya dengan kecanggihan IT..
lagik sekali..redhakan ajelah....
orang yang menggunakannya masih lagik dalam usaha meningkatkan daya pemahaman ditahap paling laju..
sambil dok pikir nak tekan butang mana...hahahahahahaha
blom lagik masuk bab nak arrange gambar & tulis caption bawah gambar..
berpeluh tapak kaki,hokey!!!!



dari pukul 7pagi tadik tak abes lagik menggodek butang epad ni ha.....




9 comments

Apr 12, 2013, 10:17:00 AM

tak pe../..slow2..kikiki..mesti boleh

Apr 12, 2013, 10:45:00 AM

ui ui...best tu..takpe..dok rumah ble godak hari2 hehe

Apr 12, 2013, 10:47:00 AM

pelan-pelan kayuh...

jemput join GA saya...http://sakilacraft.blogspot.com/2013/04/giveaway-timejom-join.html

Apr 12, 2013, 10:47:00 AM

Gadjet baru kalau tak biasa guna memang macam itu Nini. Lama-lama bila dah expert akan merempit jadinya:)

Apr 12, 2013, 12:20:00 PM

so entry ni hasil dari app blogger ke? gmbr mmg tak bleh susun n nak letak caption kat bwh gmbr.. kira sesuai untuk entry yg x byk gmbr..

Apr 12, 2013, 3:03:00 PM

wahh ok la tu cantek je entry ni ....
aku tak de penning pun baca .... kirenye dah terer la tu

Apr 12, 2013, 3:17:00 PM

hehe...balajar rajin2 okeh..

Apr 12, 2013, 3:52:00 PM

hahahaha...install apps blogger aja...settle!

Apr 12, 2013, 4:11:00 PM

Peh ni bila dah cekap, haaa jenoh dok tengok gambaq kat entri ni haa :D

Post a Comment