Ahli Kelab Kad !!

Apr 5, 2013

Home » , » Bercinta kembali

Bercinta kembali




sejak-sejak menghitung hari nak jadi orang bujang sekejap nih....
cik abg teman tu udah jumpa "cinta lama" dia kembali
bukan main lagik dia......
makin teman jeling...makin dia menjadik-jadik.....
walaupon 'cinta lama' tu tak melibatkan orang ketiga...
tapi still boleh menyebabkan teman naik gerammm......
nak dibebel...sesi "cinta kembali" ni bagus...
tapi kalo tak dijeling...semakin galak pulak diaorang ni bercinta...
tetiap malam hookey!!!!...sebelum pegi keje malam pun sempat lagik bercinta...
gitulah penangan cinta lama yang kembali menagih kasih...
menyampah!!!!



demi nak bercinta kembali.....cik abg tu sanggup...





kembali membelek "parang libas bertali"....
beserta bulu montot ayam.....
kita lupakan seketika canggul,sabit dan parang kontot....





dan hasil carian yang penuh teliti......





amik ko...
satu set siap dengan beli kasut....
berapa keping yang terbang?..entah.malas nak kira..
biarlah asalkan alah membeli,menang bila main...boleh?




dan macam mana rupanya si buah hati nih setiap kali nak pegi bercinta?....





excited!!!




dan pegi bercinta naik motor aje sebab badminton court tu dekat ajer....




dan inilah antara pria-pria yang sama-sama melibas...
mula-mula sumer berbaju...
pertengahan permainan,..sumer baju udah takde..
dah lenjun peluh....




dan jiran-jiran nih sumer tersangatlah supportive...
kalo cik abg teman tu terlambat turun sikit..
gigih naik motorsikal pegi melaung kat rumah teman....
dah mengalahkan presiden BAM pulak cik abg tu...




kembali bercinta dengan raket takpe yang...
jangan main cinta lain...
ada yang kene bakar kanggg.....
aii nak balik kampung berpantang nih.....





teman : untuk pantang kali ni, Nini takmo pakai set sendayu tinggi dah.
cik abg : abes, nak pakai set sendayu tengah atau sendayu rendah?
teman : nak pakai set sendu-sendu..boleh?
cik abg : hah??...
hahahahahha....amik ko!




 kali nih nak pakai set Afiat..
cukup-cukup untuk 44 hari & semua barang kompem bakal digunakan...
takmo membazir macam dulu...banyak barang yang tak pakai....
so far sumer produk nih udah ditelek & dicium baunya..
insyaAllah,..boleh lepas tekak sumer makjun dia!











8 comments

Apr 5, 2013, 9:50:00 AM

emnghitung hari ye...selamat semua yee

Apr 5, 2013, 10:15:00 AM

huhuhu....tgh cari set berpantang jugak nie!

Apr 5, 2013, 12:36:00 PM

Lulus... kalau bercinta dgn reket ala no hal punya kan. Lagipun di rumah tak ada teman...

Kakak dulu guna produk Amway ok juga. Masa kakak dulu tak ada set Afiat ini Nini.

Apr 5, 2013, 1:15:00 PM

Akak pun pakai afiat ma pantang adib dulu

Apr 5, 2013, 1:46:00 PM

Nanti emy buat review entry psl set berpantang ni eh..... nak survey jgk.

Apr 5, 2013, 3:06:00 PM

hehe..bercinta ngan raket takpe...betul la..set sendayu tinggi tu dulu akak pun pakai tak habis...rasa membazir pulak...selamat berpantang ye..jaga diri!

Apr 5, 2013, 3:44:00 PM

hahaha..bagus...bersenam...
saya dah lama tak pegang reket badminton!

Apr 5, 2013, 9:38:00 PM

Bercinta dengan reket & bulu montot ayam tu, ok ja, hehe. Dobot ikut balik kampung tak?

Post a Comment