Ahli Kelab Kad !!

Jan 24, 2011

Home » » "Eh i lOve u ah..!..GA"

"Eh i lOve u ah..!..GA"


tarikh tutup GA 19 Februari 2011

gambar ni diambik di Dataran Helang masa kitaorg lepas touch down kat Langkawi...
honeymoon kali ke-2
tahun 2008..bulan 2..time raya cina..
time ni sebenarnye teman dah mengandung cuma xmenyedari diri dah mengandung..melainkan dok komplen dgn cik asbenn semua seluar teman dah ketat kat pinggang....
cik asbenn cuma senyum aje sebab dia memang dah tau teman mengandung...
Cik asbenn teman memang bukan jenis romantika orangnye..
.nak nengok dia cium laga pipi dengan teman depan org ramai?..xpayah la...memang dia xlayan...hahahahaha
katanye...romantik itu hak privasi...xperlu ditunjuk...
gitula kekdahnye laki teman...
biarpon dia xromantika...teman tetap sayang die...
sebab??....dia ajer yg tahan melayan kerenah 3 suku teman....muehehehe
last but not least....
"Eh i lOve u ah..!"

5 comments

Jan 24, 2011, 6:38:00 PM

lelaki Melayu ni ramai yg tak romentik..termasuk laki akak..haha

Jan 24, 2011, 6:48:00 PM

tak romantik pun at least mencuba romantik tuu yg best tauu...

Jan 24, 2011, 8:15:00 PM

Kak Leen : saya sokong!!!!

Astina : cobalah sampai berjaya biarpon ati xrela..hakhakhak

Jan 25, 2011, 3:10:00 AM

baru jer me wat entry pasal cuti CNY tahun 2008 semalam... tgk2 Nini pon cite pasal cny yang sama :)

so time tue Nini kat langkawi, me kat port dickson... sama2 ada laut juga :)

Jan 26, 2011, 10:02:00 AM

heheh..xpe..kadang2 llki nih segan nak tunjuk kat owg yg die romantik..cukup la kita2 jer yg tau kan~..hihih
thanks for joining ya..

Post a Comment