Ahli Kelab Kad !!

Jan 20, 2011

Home » » Kene kurung..

Kene kurung..

Lately nih...kecoh kat taman rumah teman..
kecoh pasal ada orang mencuri kucing cun-cun..
pehtu g jual kat pet shop..
ada salah sorang jiran kat sini..
rumah deret depan kedai dah jadi mangsa...
sape yang curikk??...
anak jiran selang 3 pintu dari rumah dia...
budak form 3...
amboi...kecik2 lagik dah pandai mencurik!!!
xtakut kene potong tangan ke????!!!!


Disebabkan teman ni ada kucing..
dan kucing teman pulak jenis yg ala-ala perasan santeq...
terpaksala teman amik tindakan susulan atas kejadian yg dah jadi...
xkose la nanti nak nangeh kalo Mandor hilang...
relalah teman 'simpan' je Dobot tu..
hahahahhahaa...
simpan???...
tada!!!!

tengok...dia tayang muka stress.....
ni utk kebaikan ko jugak..
jadi..jangan degil...


kesian tengok dia tayang muka sekupang...
teman kasik dia makan...
padahal sebelum tu dah makan pon...
ngengada!!


hahahaha...
marah tu sebab teman kaco dia makan.....

dah la gemok sebab bulu...
sombong...ngengada...
memnag lengkap la pakej ko nih....

tahan kene kurung dalam cage 2 jam jer..
pehtu dia dah start buat suara sedih mintak lepas...
memula tu buat pekak lagik..
lelama...xsampai ati pulak....

teman lepaskan la dia sekejap..
kot2 la dia nk g kencing ke...hape ke...
sampai ke petang xbalik rumah....
balas dendam la tuh..

5 comments

Jan 20, 2011, 9:40:00 PM

kesian dia..hikss jahat tul curi kucing org dan jual!

Jan 20, 2011, 10:29:00 PM

aku ingat dulu ...kucen abg aku spesis cam dobot gak hilang...ade budak moto benti depan umah rembat kucen tuh...abg aku tak sempat nk wat pe time tu dlm rumah sempat tgk dr sliding door je...jahat gile...pesal tak repot polis je

tahan ke dobot dok dlm tuh ...klu cam nini nk pi jalan ... bercuti la dobot dok ngan sape ...

Jan 21, 2011, 7:12:00 AM

hohohoho...ko kurung je dobot 2 my...wat mcm aku jaga anak2 dembuks dobot ni.tpi pantang pintu tbuka luas ada je yg try curi2 kuar umah...

Jan 21, 2011, 9:14:00 AM

ala tomey dobot..hehhehe..kn jg betoi2 ni..mmmm...

Jan 21, 2011, 3:35:00 PM

ade gak org cam tu curi kucin.. nak arik duit labey la tu gamaknye..

Post a Comment