Ahli Kelab Kad !!

Jan 12, 2011

Home » » Gaya...

Gaya...

Selalunye...
waktu malam...
kalo time cik asbenn ada kat umah..
mesti dia nak nengok berita atau National Geographic..
sebelum diaorg anak-beranak bergaduh..
bergaduh??
yelah..bergaduh channel tv..
baik teman angkut Afif g stadi..
xjauh pon tempatnye...
bilik belakang a.k.a. bilik stadi..

memandangkan Afif ni kalo duduk..
gayanye terlampau hebat...
teman kene stay sama-sama dengan dia...
untuk monitor dia...
kang buatnye jatuh bedebok...
xpasal aje....
hahahahahaha....

kadang2...kita kene tukar cara nak pupuk minat anak-anak...
diaorg pon boring gak asyik tengok buku ajer...
salah satu cara lain...
bagi diaorg belajar dari youtube..
Afif memang suka giler...

Pasang la segala ABC, 123, Alif Baa Taa..
Counting Songs,Colour Songs, Shape Songs...
termasuk sekali la...rancangan yang dia suka tengok..
Timmy Time,Pororo,Little Einsteins, Special Agent Oso,WordWorld...

dia boleh tahan belajar sampai 45minit...
xjemu2..selalunye teman siap2 buat autoplay...
senang...sekali jalan aje sumernye...

Jadik...
ayah boleh nengok tv dgn tenang..
Afif dapat stadi dgn seronok..
teman dpt melepak baca majalah....
Dobot dpt berehat dgn tenang sbb tukang kacau tengah bz stadi..

GAYA ITU PENTING!!

4 comments

Jan 12, 2011, 9:26:00 PM

ahahhaa...comel je!!!!!
kecik2 da bgaya..=)

Jan 12, 2011, 9:51:00 PM

sgt begaya budak kecik ni, kemain lagi!!

Jan 13, 2011, 6:27:00 AM

bukan main lagi dengan kaki kaki dia..tinggal kaki tak panjang ke bawah je lagi.. kalau tak sure dah nampak gaya gaya bos

Jan 13, 2011, 8:13:00 AM

layla : tu la pasei...hahahaha

kak Najwa : ni gile glamer namanye...

kak Mira : dia ni bos jugak...bos kecik...hahahaha

Post a Comment