Ahli Kelab Kad !!

Jan 31, 2011

Home » » Pilot vs Co-pilot

Pilot vs Co-pilot

Nie pon konsider salah satu aktiviti menghabiskan masa bersam-sama....
sesi ka-ra-o-ke macam nak gile...
sape yang ka-ra-o-ke??..
teman la...xdenye cik asbenn nak menyanyi....
lirik??..main hentam ajer...
xpun..suh aje cik asbenn cipta lirik dia sendiri...
kompem terbahak-bahak...
lirik yang semedang xberapa masuk akal....




ginilah selalunye kalo jalan jauh..
Afif tido belakang...
meninggalkan Umie & Ayah bergilak-gilak di depan....
time tu la nak buat drama swasta...
nak jadi Drama King...Drama Queen...
jom la layan drama kitaorg...



bila budak kecik tu dah tido & selamat ditransfer ke belakang....
barulah boleh berjimba-jimba.....

versi kasik nampak lubang hidung besau-besau...
make sure..xde najis dari hidung yang jatuh..
wakakakaka....

versi sopan sikit lepas beberapa kali amik gambo..
semuanye xmenjadi..
nmpak mata sebelah la...dahi tinggal separuh...
hahahahahaha....

Pilot perjalanan pada hari tuh...
memula kemain gumbira bawak TAH..
sejam lepas tuh....
dah buat muka mendung-mendung...


bila ditanya kenapa....
katanye mengantuk....
dengan alasan dia yg xberapa kukuh..
kononnye tadi makan banyak sangat...
ah...
itu la alasan asbenn teman sokmo...
sebagai co-pilot yang prihatin...
dan sebagai drifter yang sejati...
HARUSLAH kami bertukar tugas....


ayuh TAH...mari kita ber-drift!!...
weeee-hhhooooo......


nak tengok mana gaya pilot yang nak tido sangat tadik??...


ada korang nampak gaya cam orang nak tido???




siap makan cashew-nut lagik hokeh!!
muka tetap maintain macam xbersalah...




tang sila panggung nih memang xboleh blah....
Afif pon cenggini...Ayah dia pon cenggini...
ke mana tumpahnye kuah...kalo x ke nasi kan....


4 comments

Jan 31, 2011, 8:37:00 PM

Co pilot berwibawa sebab tu pilot kasi lepas plane kat dier..

kalau sayalah kan.. hampeh tak merasa..

Jan 31, 2011, 10:16:00 PM

salam malam selasa =)

bahagianya dia,,sempat lagi rakam merakan pic tu =)

ziarah rakan yang saya follow =)

Jan 31, 2011, 11:10:00 PM

tu dia... smbil bawak bleh main snap2 pic...aaa... kantoi2... repot polisss

Feb 1, 2011, 6:05:00 PM

co pilot yang sangat paham keinginan pilot... tp sangat2 merbahaya sempat snap2 gambar heeee... drive elok2 hehehe...

Post a Comment