Ahli Kelab Kad !!

Jan 30, 2011

Home » » RM4 ajer katanye

RM4 ajer katanye

Weekend yang lepas....
teman balik Tlk Intan...
lama dah rasanye xbalik..
ada kot sebulan...
kebetulan pulak cik asbenn bercuti panjang...
moh kite balik kampung!!

bila balik kampung nih..
bukannye lekat kat umah..
ada je aktiviti ntah hape-hape yang kitaorg buat...
memandangkan TAH dah lama sangat xg mandi...
saje la bawak TAH g mandi-manda....

memang teman tau...
yang kat Tlk Intan ada mesin cuci kereta otomatik...
tapi..blom pernah lagik mencoba...
apa salahnye sekali sekala try kan....

masuk aje tmpt tu dah rasa kagum...
mana xnye....

banyak gile kereta yang beratur tunggu turn!!...
hahahah...sengal!!


sape yang jakun sekali masa nak masuk dalam mesin nih...??
teman la!!....kikiki..
maunye xjakun...
xpernah weh masuk tmpt cenggini seumur hidup....

haa....ni dia dah siap pesan awal-awal....
memla tu macam xperasan...
sib baik mat Bangla tu ketuk tingkap tunjuk sign tuh...


bila dah masuk dalam mesin tu...
dah rasa macam masuk dalam washer machine....

cuci....cuci...
kasik sental sumer daki TAH....
biar hitam berkilat...
xde maunye jadi putih sbb dah memang kaler hitam....


rasa macam kene sental dgn berus sabut je lagaknye....
tapi...tobat ah...
bising giler...
sib baik Afif xnangeh...cuma muka aje cuak..
kalo x,..mau bingit tinger!!

bila rasa kereta terhuyong-hayang kene sental dgn berus nih...
kaki tu otomatik je nak tekan brek...tp xleh....sebab....

dia dah bagitau awal-awal....


abes je sesi cuci-cuci...
keluar je dari mesin tu..memang dah ada pekerja yang tunggu...
utk sesi lap-lap..
terus cik asbenn kata nak vakum & polish TAH...


percaya x..
selama 7 tahun cik asbenn beli TAH...
xpernah sekalipun TAh di polish sejak keluar dari Toyota Centre masa beli dulu...
gile lama!!!!!......



jadi..kali nih...kita kasik TAH bermanja sikit..

kasi massage..urut-urut pakai mesin.....
buang ketuat sumer...wah!..

lepas polish2..TAH kene mandi lagik sekali..
kali nih...idakle teman nk duduk dalam kereta..
baik duduk tunggu kat luar ajer...

wah...TAH dah semakin ensem!!..
I LOIKE!!

haaa...percaya x RM4 ajer...
tapi lepas polish & vakum bagai..
total kene bayar RM100...
sepatutnye rm108...
tapi..tokeh tu kasik diskaun...
tq tokeh...next time kalo balik kg..
kitaorg dtg sini lagik keh..

3 comments

Jan 30, 2011, 10:44:00 PM

huhu RM4 tu kalau dengan siap polishhh sekali kan best.. enTAH...

Jan 31, 2011, 8:31:00 AM

Astina : kalo basuh sekali dgn polish rm4..ari2 teman pegi..hahaha

Jan 31, 2011, 9:12:00 AM

murah nye.. nk hntr wte gak la leh... :P

Post a Comment