Ahli Kelab Kad !!

Sep 8, 2011

Home » , » 1 Syawal 1432Hijrah..Raye!!! versi n9

1 Syawal 1432Hijrah..Raye!!! versi n9

mana boleh tayang gambar raye sebelah teman ajer...
itu namanya tidak adil!!!!
harusle adil buh gambar dua-dua side gitu....
sib baikla teman ada adik-adik ipar yang jenis gila kamera jugak...
ada la gambar yang dapat di-cilok...


keluarga sebelah mertua jugak...
tema warna baju raya semua ikut suka hati...
nampaknya...
tahun depan kene pakat supaya sumer boleh sama....
tak payah cerita banyak la....
jom kita layan gambar...



ahli keluarga baru kami tahun nih...
Puteri Aurora Elena...
pipi dia tobatt ahhh!!....


anak buah teman yang kemain hebat posing...
abang Aurora..Ryan
Ryan muda setahun dari Cik Mat


satu-satunya adik ipar perempuan yang teman ada...
nama glamer dia.."sayang"
masih single dan available... (~ ^)


biras teman....
baru aje abes berpantang bulan 7 aritu..
tengok..
anak-anak dia sumer putih melepaks...


adik ipar teman yang no. 2
cuma muda setahun dari cik asbenn...
tapi dia lagik dulu naik pelamin dari kitaorg..


last sekali....
gambar raya yang "rasmi"


family mertua teman yang happening..

ada cerita kelakar di sebalik sengihan semua orang dalam gambar nih...
jenuh semua orang tayang gigi...
smile detection kata Apis....
sengsara semua orang menyengih!!






5 comments

Sep 8, 2011, 10:32:00 AM

ensem la yang budak lelaki itu. hehehehe

Sep 8, 2011, 11:08:00 AM

ko tak de lagi ek time ni ...

Sep 8, 2011, 11:54:00 AM

gile tembam baby tu.. geram nengok pipi die..

Sep 8, 2011, 12:17:00 PM

nama baby girl macam dalam drama,glamer u. comel la dia..


adik dr azrai yg no2 tu sebijik mcm dia, cuma versi berisi sket.. (pandai je aku komen org eh, hehe)

Sep 8, 2011, 2:04:00 PM

wah3!! kemain ceria lagi semua ek... hihihi~..

Post a Comment