Ahli Kelab Kad !!

Sep 14, 2011

Home » , » Takdir Fitrah Terindah

Takdir Fitrah Terindah

Takdir Fitrah Terindah


dapat baca sinopsis novel ni sikit kat blog Lulu..
mana Lulu dapat novel nih?
tuan punye copyright yang kasik pada Lulu..
hadiah hari jadi..


bila dah baca sikit..
hati jadi teruja nak baca keseluruhan...
** gini la kalo jadi kaki novel**
dapat baca sinopsis best kompem hati menggedik-gedik nak ajak badan & kaki pegi kedai buku..
tapi bila dah sampai kedai buku kang..
banyak pulak masalah lain yang datang...
buku dah abes la...
stok blom sampai la...
hukhuk..
malas nak serabut kepala lutut otak..


nah....!!!

beli online sudah...
kompem dapat dalam minggu ni jugak...



tak sabar nak baca novel nih!!!!!











8 comments

Sep 14, 2011, 3:43:00 PM

terbaik dear!!

Sep 14, 2011, 3:47:00 PM

wah..
tak pernah beli2 online

Sep 14, 2011, 4:11:00 PM

awat tak order direct ngan kak hanis...hehe

ahkak order, siap penulis sign lg kt buku :)

Sep 14, 2011, 4:29:00 PM

A.I.M. : hah??..yye ke kak?..ala..hukhuk..ruginye saye!!

Sep 14, 2011, 4:39:00 PM

dua kali keluar masuk kedai buku tak dapat

last2 akak minta nk beli dari kak hanis sendiri...hihi

Sep 14, 2011, 7:16:00 PM

senang eh skrg, nak beli novel pun online..terbaik!!!

Sep 15, 2011, 9:23:00 AM

terima kasih nini atas sokongan.. akak hargai sgt2.. harap2 nini menyukainya.. selamat membaca.. :))

Sep 15, 2011, 6:08:00 PM

kalo aku baru bape helai dah ngantok.. tapi syok gak dapat bace novel.. aku je yg malas.. hehehheh..

Post a Comment