Ahli Kelab Kad !!

Sep 29, 2011

Home » , » Takdir Fitrah Terindah

Takdir Fitrah Terindah

 sape yang dah baca buku nih...
sila angkat kening??!!!!....

blom baca...
haaaaa....
apa tunggu lagik..
cepat pegi carik buku nih kat mana-mana kedai buku..
jangan pulak cari kat kedai beskal ye....
kompem tokey beskal tu kasik sepanar...



buku nih teman dah selamat pon abes baca...
meh la tengok jap reaksi melampau "mati kipas kelab" die hard fan novel nih...


sampai senget-senget kepala ko nak boleh ngambik gambar..


 teruja!!..
apsal buat pipi cenggitu??
stendetla..
takmo kasik nampak sgt pipi dah makin tembam...


review pasal buku nih??...
menepati citarasa pembaca..
tak terlalu slow..tak terlalu cepat plot ceritanya..
sesedap mata & emosi pembaca aje...
yang paling penting..
nama hero & heroin dalam cerita nih sangatlah gorjess!!!..
aaaaa....suke...suke..suke!!!


satu perkataan aje yang dapat menggambarkan kepuasan hati teman...


B.E.S.T. !!!!!



buat Kak Hanis...
keep up kak!!!
teruskan berkarya...
silalah tulih novel yang best-best lagik..
kompem saya baca punye!!!
pehtu jangan lupa kasik kat teman satu naskah ye....
(hahahah....perasan jap!)
meh sini kita pluk laga pipi kiri kanan!!!!



10 comments

Sep 29, 2011, 3:04:00 PM

yeah, kan berbaloi..ngee, lulu punya dah kembang, entah dah baca berapa kali.. :) mcm addict..

Sep 29, 2011, 3:15:00 PM

Lulu : sama la..dah naik lunyai novel tu..hahaha

Sep 29, 2011, 3:18:00 PM

haha, macam nak suru kak fea tu tulis sambungannya... sweet sangat..

awas ngigau aiham :p

Sep 29, 2011, 3:24:00 PM

jgn tulih sambungan..suh aje kak fea tulih novel baru..buh lagik nama hero best2...

aiham vs azraai....adeii...mereng jap!!

Sep 29, 2011, 5:19:00 PM

thanks nini.. seronok dengar nini menyukainya.. terharu pun ada jugak.. appreciate it so much.. btw aiham tu nama nabi tau.. tp jarang dgr kan.. akak terbaca kat somewhere then terus jatuh cinta dgn nama tu.. about azrai tu, subhanallah, mmg nama watak dalam novel yg in the making yg tak tahu bila nak siap tu.. he..he.. thank you so much for ur support..

tak lupa juga terima kasih banyak2 untuk lulu yg banyak memberi sokongan.. i luv u all..

Sep 30, 2011, 2:02:00 PM

kak fea : laki saya tetiba terasa glmaer bila nama dia bakal ada dlm novel terbaru akak..perasan! hahaha

Sep 30, 2011, 6:09:00 PM

waa mestih best ini...inys Allah..ayob p cari...


upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini .

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

http://cayob.blogspot.com/

Oct 1, 2011, 8:10:00 AM

waahhh... Lulu dan Nini dah siap baca buku ni ya... dah ada d pasaran ke buku karya kak Hanis ni? macam best je tengok korang promote kan... heeee..

Salam berkunjung dari blog Lulu Caldina. Salam ukhuwah salam silaturrahim.

Dah follow sini yang ke- 873 ye..
Follow lah kembali kalau sudi. Hehe

Ikhlas
~Gen2Merah~

Oct 2, 2011, 11:27:00 AM

Cam best jer..:)

Anonymous
Nov 19, 2011, 6:47:00 PM

mengapa tidak:)

Post a Comment