Ahli Kelab Kad !!

Sep 8, 2011

Home » , » Sakit hokeh!!

Sakit hokeh!!

arini...
gaya teman berjalan lain macam sikit...
dah serupa macam hape jer....
bajet cam nak cover tapi..hampeh!
semuanya dobot punye pasal..


tak tau la apa yang dikejarkan sangat dek dobot ni malam tadik...
boleh dia lari sekuat hati dia dari dapur menuju ruang tamu...
 teman masa tu tengah berjalan berlenggang menuju ke dapur...
time tu la eksiden ni berlaku...
dobot telah melanggar larik teman!!...
dalam banyak2 part badan teman yang banyak lemak & daging nih....


ada nampak macam bengkak x??

kaki teman yang banyak tulang ni jugaklah yang dia nak langgar...
kejadian langgar larik ni telah menyebabkan teman terduduk jatuh...
blurr sekejap rasanya..
dobot jugak time tu terpelanting ala-ala aksi stunt...
tapi still lagik boleh buat kepala senget2 dia....


tak pastile teman masa nih...
dobot tengah baring sebab pening atau sebab rasa bersalah...



rasa cam nak kepit-kepit kasik penyet aje si dobot nih...
nasib baikla kasih sayang mengatasi segalanya...
cheewahh!!..
ayat macam dalam drama!



habuannya??
arini teman berjalan berdengkut-dengkut...
tak boleh duduk tahayat awal & akhir lelama...
rasa cam nak patah 2 tempat yang sakit tuh!!
nak baca cecepat kang..
tak kusyuk pulak semayang...
adeillaaaa.....






3 comments

Sep 8, 2011, 10:27:00 PM

nakal sungguh si dobot tu eh..:)

Sep 9, 2011, 12:16:00 AM

eh dobot nakal... tengok tue majikan sakit cian kan majikan yang selalu bagi dobot makan :)

nakal2 pon mesti xsanggup nak marah, comel, tengok ekor dia tue, geram nak belai :)

Sep 9, 2011, 10:50:00 AM

dobot nampak antu kot.. tu pasal die lari cam tak cukup tanah.. hehhehe..

Post a Comment