Ahli Kelab Kad !!

Sep 21, 2011

Home » , » Sangap mak!!!!!!!!

Sangap mak!!!!!!!!

As-salam kengkawan!!!!!!!
rindu teman tak??!!!..
ala bucuk-bucuk...
teman ada aje di Taiping nih...
takde pon g bercuti ke luar daerah atau tengah muntah mabuk2..
ari-ari dok tunggu tepi tiang telepon rumah...
takot sangat tiang telepon rumah teman tu tumbang...


yeah!!!..
masalah seperti biasa...
ni aje kampeni yang suka sangat buat masalah dalam kehidupan seharian teman..


logo yang paling besar dan gagah..~kononnya~



tolongla abg/pakcik/adik technician...
fahamilah kesangapan teman nih...
lama mana lagik nak kene tunggu korang datang nih...
dari hari Ahad lagik teman menunggu korang...
takkan la korang tak abes cuti raya lagik??...
takkan la bandar Taiping yang tak seberapa beso nih pon...
korang boleh sesat cari rumah teman...
bukannya rumah teman kat atas Bukit Larut pon...


adeila...
sempena masih lagik dalam bulan bermaaf-maafan nih..
meh la korang bawak-bawak sikit buat pahala tolong baiki line tepon rumah teman ni..
teman malas sangat rasanya nak berulang ke kedai TM tu..
nak tepon kastemer servis korang pon macam dah naik malas....
teman ni dah la tengah selesema kronik..
suara pulak dah ala-ala cam tengah masuk kelas vokal...
serak-serak sengau dah jadinya...
blom lagik tengok kejadian hingus meleleh...
sadis tau!!!


oleh itu,
sebelum teman bertukar jadi raksasa...
dan jadikan tiang telepon TM macam nih...

raksase menyerang....


make sure esok ada technician yang datang ye...
jangan korang menyesal kang tengok sumer tiang telepon kat taman rumah teman jadi cenggini...
time tu...
jangan salahkan teman...
teman cuma meluahkan rasa hati sebagai seorang pengguna..
hakhakhak....




~ lupa plak nak bagitau..
bersiaran secara sementara sambil menggosok baju keje cik abg syg.
sambil meminjam laptop & berokband bos...
tak payah bayang camne rupanya...
korang baca aje..
hahahahahahah ~




2 comments

Sep 21, 2011, 10:22:00 PM

alolo..ciannye dia sanggap xde tenet...

Sep 22, 2011, 12:01:00 PM

kalo aku pon kompom dah sakit jiwe dok kat umah.. gilo btol..

Post a Comment