Ahli Kelab Kad !!

Sep 7, 2011

Home » , » 1 Syawal 1432Hijrah..Raye!!!

1 Syawal 1432Hijrah..Raye!!!

tak payah cerita la pasal sesi huru-hara sebelum pegi semayang sunat raya
dengan sebelum sesi amik gambar..
sampai esok pon blom pasti abes cerita...
kita ikut short cut terus masuk bab gambar aje la...


tema baju raya tahun ni untuk family abah adalah kuning diraja!!
kelassss ko!
family teman aje macam larik tema sikit...
tapi still boleh match!!
terasa macam menyerlah berbanding yang lain sebab kitaorg aje kaler lain..
perasan!!!!!


hokeh...



kita mulakan dengan gambar Tan Sri & Puan Sri...

Puan Sri adalah amat gumbira berhari raya pada tahun nih kerana beliau tak perlu sesak kepala nak mintak cuti rayo....
al-maklumla dah pencen..
oh yeah!!!





seterusnya gambar Puan Muda I & Tuan Muda I ...

the specky team...
i heart you..u heart i..
kitaorg aje kaler baju lain sikit...





seterusnya Puan Muda II & Tuan Muda II

pasangan perantin pengantin baru kita...




 Tan Sri & Puan Sri yang huru-hara dikerjakan cucu-cucu mereka...
takde satu gambar pon yang menjadi dengan diaorg nih...





gambar raya kali nih...
adalah sangat seksa nak dapat kerjasama dari Cik Mat...
semua gambar takde yang serupa gambar..
semua serupa macam bersilat..
ni aje gambar yang serupa cam gambar raya..




 Puan Sri bersama anak-anak "antu" beliau...
korang tengok..
takde persamaan lansung kan kitaorg 4 beradik...
cepat cakap sape lagik suweett??!!....
hakhakhak




 kakitangan penting Puan Sri..
yang pakai spek in-charge bahagian dapur...
yang lagik satu in-charge bahagian dekorasi..
semua jenis suka sengih tayang gigi...




anak "antu" Tan Sri dah bertambah lagik sorang tahun nih...
moga Tan Sri tak cepat pening kepala layan kerenah anak-anak "antu" nih...
hahahahahahaha
cik abg den ajo yang kocik!!




keluarga sedang-sedang besar Tan Sri & Puan Sri...
jangan tak caye..
yang paling besar tu adik bongsu teman..
tahun ni amik SPM...





last sekali....
gambar paling penting raya kali nih...




our small big-big family....
sila abaikan ajelah jari 1 Cik Mat tu...
asalkan dia mau diam sekejap....



later on nanti teman cerita pasal 1st raya rumah mertua pulak...
camno pulak gelagat diaorg kat sana...



8 comments

Sep 7, 2011, 3:40:00 PM

mmg nini sweet lebih ckit la.... lain nar ngan muka adek

Sep 7, 2011, 4:33:00 PM

gambo last tu afif tunjuk cicak ke?? hehehe..

Sep 7, 2011, 4:45:00 PM

hehehe..oren nye....

Sep 7, 2011, 5:20:00 PM

dah byk kali view...emy nmpk muda dari adik (pengantin varu), ke mata i yg blur??? hehe...


samela cik mat dgn irfan...susah btul nak begambo cantik.

Sep 7, 2011, 7:34:00 PM

eima : ni yg sayang kat ko ketat2 nih...eh,..lupa plak..ikhlas ke puji aku nih ? ;p


eda : ntah..spiderman kot..hahahaha

Sep 7, 2011, 7:35:00 PM

makbed : ate,..apa nak dikata :)


kak najwa : i heart you lah!!!

Anonymous
Sep 8, 2011, 12:03:00 PM

Nini sorang aje ikut hidung abah nini..yang lain sume ikut hidung mak!

Sep 8, 2011, 4:11:00 PM

cantik ahh kaler kuning cam tu.. ok, dah dapat kaler utk thn dpn :)

Post a Comment