Ahli Kelab Kad !!

Jan 24, 2013

Home » I'm 35

I'm 35




 ehem..ehem...
bukan teman yer yang udah 35...
umo teman blom masuk 3 series lagik..
bulan 4 nanti baru jejak angka 3 series.....
tapi yang udah 35 nih....







boypren terchenta merangkap buah hati pengarang jantung...lah sangat!
hahahahahaha.....




iyer,..udah 35.
nampak ajer macam remaja riang ria...
tapi hakikatnya taklah "remaja" sangat...
nak buat macam mana...
dah dia dapat isteri berhati muda & muda....
wink-wink...




apa hadiah yang dia nak sempena hari istimewa dia nih?..
dia takmau apa-apa hadiah yang melibatkan wang tunai mahupon material....
cuma....dia nak......


keizinan....


dari isteri terchenta untuk......














dia pegi memancing di atas kelong!...
kerlassss kan permintaan besday boy...
isteri terchenta dah sarat 6 bulan tapi hati dia tetap pada pancing....
tapi takpe....kita kasik chance....
makanya....








besday boy udah pon selamat ke Kuala Trong bersama kengkawannya...
siap bawak bekal rendang arnab,ayam sambal dan macam2 lagik..
esok baru balik rumah....
excited kemain lepas dapat permission.....





10 comments

Jan 24, 2013, 9:07:00 AM

Happy birthday to husband!

Mana dpt rendang arnab? Masak eh?

Jan 24, 2013, 9:16:00 AM

Hepi besday ke 35 untuk boypren Nini tu yeh. Memang konpem nampak muda rumaja. Dapat permission, terus siap semua bengbarang na, hehehe.

Jan 24, 2013, 9:44:00 AM

@~najwa~

haah kak..bela arnab pehtu sembelih sendiri :)
sedapppp kak rendang arnab ~~

Jan 24, 2013, 9:45:00 AM

@Dinas Aldi

muda sgt dia kak.hahahahahaha
dpt permission pegi,..terus senyum sampai telinga

Jan 24, 2013, 10:01:00 AM

Selamat buat diri & keluarga.
Moga Allah kasih.
(^___^)y

Jan 24, 2013, 12:21:00 PM

Hepi birthday pada manusia yang sangat multi tasking dan istimewa dalam keluarga nini tu. Abang ipar akak pun sama, sukaaaa sgt memancing kat kelong. Ada sekali dapat ikan siakap dgn jenak wo. Lumayan. Nini duk umah diam2, jangan buat keje lasak2 pulak bila cik abang tak de tu.

Jan 24, 2013, 2:00:00 PM

wah birthday boy g mancing ya....kalau dapat ikan ble mkn ikan plak ye....penah mkn rendang arnab sekali je...tu pun masa sekolah dulu

Jan 24, 2013, 8:48:00 PM

Selamat Ulang Tahun pada boyfie Nini.. Agak2 tokey kelong bagi tak bebudak remaja memancing kat situ..hehe.. Nini take care ya.

Jan 25, 2013, 8:38:00 AM

selamat hari lahir buat encik suami..
kalo kaki pancing ni, kot2 mana pun takleh tinggal batang kail tu..hehehe

Jan 25, 2013, 3:22:00 PM

owh dah 35 dia ek...
husband saya baru masuk 3series. ehehheh

nini, tak pe dia bercinta dengan alat2 pancing dia daripada bercinta dgn manusia... kita yang selamat ehehhe.... =)

preggy eh..syok nye.. doakan saya pun pregnant ek....

Post a Comment