Ahli Kelab Kad !!

Jan 29, 2013

Home » , , » Lagi gorjess

Lagi gorjess




siapa rasa dia lagik gorjess dari makcik diva nih..
sila angkat siku!!




 anak bujang yang semakin hari..
semakin menunjukkan minat ke dapur...
lagi kita larang dia datang dekat ke kuali..
lagik dia sakan nak mengacau pes sambal dalam kuali....
nak,..sila amik alih tugasan dapur sepanjang umie berpantang nanti ye...





setakat nih..
umie masih memegang takhta sebagai orang yang palingggg "putih" dalam rumah..
beserta yang palinggg "comell" ukuran lilit perot & pusat...
belum lagik mencecah tahap jalan seperti peguin..
tapi tak dapek dah nak duduk bersilang kaki serupa model...
bersila ajer yang paling best sekarang....







p/s : psstt..psstt..kak Dinas,..awat cheq tak boleh bukak blog akak?permission denied depa habaq..
awat?..awat?..habaq mai sat..




21 comments

Jan 29, 2013, 10:56:00 AM

comel banget....
gambo 1 - 2 & 3....
hiks

Jan 29, 2013, 10:59:00 AM

gebusss!

Jan 29, 2013, 11:38:00 AM

CikMat walau tak putih macam Ummi tapi CikMat maaanis walau tak perlu senyum kan CikMat...

Jan 29, 2013, 12:23:00 PM

mesti la mak jemah lagi gojes dari mokcik diva tu..kakakkakkaka..ppuuiiii

Jan 29, 2013, 1:09:00 PM

dobot mmg gebu..hahaha

adik CikMat maybe akan merampas takhta 'paling putihhhhhhhhh' nanti....hihihih

ps: dah pernah share tak kat blog pasal your husband punya hobby tanam pokok dlm kotak polisterin tu? I mean step by step cara nya...rasa nak tiru buat...hahaha

Jan 29, 2013, 1:16:00 PM

nini..kita berbesan nak..berkenan pulak kat acik diva buat menantu..hehehee

Jan 29, 2013, 2:50:00 PM

hehe mak n anak same2 comel..
hope bby y coming soon tu leh kalah kan mak dia plak hehe

Jan 29, 2013, 4:19:00 PM

Semua adalah sangat gorjesss. Rinduuuuu sangat. Pandai anak bujang tu amik hati ummie. Akak kat rumah ni pun ada anak bujang gak sorang. Dia lah yang buat tugas pompuan, angkat kain di jemuran semua. Tapi kadang2 panjang gak muncung. Hehehe.

Jan 29, 2013, 4:25:00 PM

Umie konpem putih gebu, okeh. Manis bangat, seri baby naik ke muka :)

Jan 29, 2013, 4:45:00 PM

@miloais milo

kak,..gambar akhir tu kene puji lebey sikit.hahaha

Jan 29, 2013, 4:46:00 PM

@:: Mrs.Eady ::
yg mana satu tu sis?..pipi umiekah?.. :D

Jan 29, 2013, 4:46:00 PM

@Kakzakie
cenggitulah kak kalo org ada lesung pipit..senyum sikit ajer udah cukup.hahaha

Jan 29, 2013, 4:46:00 PM

@syawalsimpsons
ko cuba pakai loceng mcm dia tengok...hikhikhik

Jan 29, 2013, 4:47:00 PM

@Daddy Ziyyad
kalo adik cikmat keluar nanti muka serupa Korea,..mmg jatuhla saham umie.hahah

blom share lagik tips tanam dlm kotak polisterin tu.nanti teman share :)

Jan 29, 2013, 4:48:00 PM

@Norasiah Nasir
akak,..teman anak gegurl tulah sorang tapi Kak Aidah dah chop :D

Jan 29, 2013, 4:48:00 PM

@ezyra daniel
umie rela!

Jan 29, 2013, 4:48:00 PM

@Aidah
akak rinduu yg mana satu?..bakal menantu atau bakal besan?..hahahaha

Jan 29, 2013, 4:49:00 PM

@Dinas Aldi
seri naik ke muka sebab sedap sgt mengunyah biskut jacobs kak..

Jan 29, 2013, 4:51:00 PM

tak sabo rasanye nk tgk baby keluar ni .....

Jan 29, 2013, 7:46:00 PM

Semuanya gorjes termasuk lah baby yg dalam perut tu. Cik Mat tolong Ummi dia masak, awat kakak yang lapar ni...hehe kecur air lior wehhh

Jan 30, 2013, 3:35:00 PM

Semuaaaaanya akak rindu. Ada rezeki kita jumpa ya, dik.

Post a Comment