Ahli Kelab Kad !!

Jan 8, 2013

Home » , » TQ Kak Aidah

TQ Kak Aidah



parcel nih dah selamat tiba sebelum teman pegi Langkawi lagik...
tapi itulah...
excited sangat nak pegi Langkawi sampai lupa nak inform pada si pemberi...
ampun kak...ampun....



masa adik posmen datang...
soklan 1st dia tanya...
"ada orang nama Nini tak kat sini,kak?"
"ada..ada..sayalah"..
"nama akak memang pendek aje ke?"
hahahahahahahah...dik, ni nama glamer!


kata cik abang teman..
nama Nini nih dah menenggelamkan nama btol teman...




hasil rembatan Kak Aidah untuk teman di Big Bad Wolf Books..





 teman kurang pasti kucen comel kat greeting card tu mengandung berapa bulan...
sampai sekarang blom bersalin lagik...
FM kebaya tu adalah sangat gorjess sekali..
harapnya dalam tempoh 2 taun akan datang teman boleh semula menyarung kebaya...
huk..huk..huk... * jalan pun laju serupa ribut ada hati nak pakai kebaya *




tapi dalam semua koleksi buku nih....
ada satu buku yang buat teman selonok sangat-sangat....



buku koleksi resepi Itali...
memandangkan tekak sekarang selera mat salleh sangat...
makanya kehadiran buku nih sangat dialu-alukan...
rasa-rasa tak larat bangun masak..
bukak buku nih pehtu bayangkan aje teman tengah makan spaghetti tu..boleh?
hahahahahahahaha....



tapi..
dalam teman bergumbira menerima parcel nih...
ada insan lain yang berduka lara...





















aisey....not gud..not gud...
acaner nih tok...??




12 comments

Jan 8, 2013, 9:20:00 AM

alhamdulillah~

Jan 8, 2013, 9:27:00 AM

suka membaca .... bagus nye ...

Jan 8, 2013, 10:02:00 AM

patah seribu eh......best la ko dapat buku banyak2...weh..jgn sentap ngan aku tau.. keta problem aritu...tak sampai ati aku nak suh En Dadi ronda2 cari rumah ko plak....aku pun ingat2 lu umah ko kat taiping...maaf puan....jangan marah ngan hamba...

Jan 8, 2013, 12:25:00 PM

hahahah..letak nama NINI aja eh kat sampul surat...

Dobot dah berapa tahun ?
Takde partner ke Dobot..kesian dia tauuuu...gersang...kah kah kah

Jan 8, 2013, 12:37:00 PM

wow, bestnyer selera ibu2 yang mengandung...

Jan 8, 2013, 1:14:00 PM

Hahaha. Gelak besar akak. Atuk Milo pi sepital amik ubat bulanan hari tu. Lepas tu MC pulak seminggu. Belum masuk kes merajuk membawa diri sampai tak cukup tanah lagi. Sebenarnya ada hati nak hantar cincin tanda tapi terlupa pulak sebab sibuk lap air liur atuk yang asik meleleh ni.
Dobot kena pikir masak2. Atuk ni makin susah nak jaga dia. Dah makin tua ni makin kerap dia sentap. Stress akak. Tapi tak tahulah kan. Mungkinkah cinta dobot-milo ni cinta sejati??? Ooohhh apakah? Kikihkihkih.

Jan 8, 2013, 1:42:00 PM

tahniah...rezeki3

Jan 8, 2013, 2:25:00 PM

Bestnya Nini sebembat hadiah diterima sampai Dobot pun jeles dibuatnya.

Jan 8, 2013, 4:10:00 PM

seronoknya dapat buku..akak lupa plak nak suruh adik ipar tolong gi BBW tu..xpe..tahun depan ada lagi

Jan 8, 2013, 4:20:00 PM

tekak ko sangat omputehkan pregnant kali ni..

tak saba aku nak nengok itu budak omputeh dalam perot ko.. hhhehee..

Jan 8, 2013, 4:26:00 PM

Alhamdulillah rezeki. Akak pun dah dapat, yiahahaaaa! Ok over.

Sedih la tengok Dobot majuk dengan atuk Milo. Atuk, camna ni atuk, gepren dah majuk nih..

Jan 9, 2013, 1:39:00 PM

wahhh ada buku resepi.. haha ada gak gang macam kakak ea..bila teringin nak makan bukak buku resepi..kekonon terasa lah kat tekak..

sian dobot, tak dapat surat dari kekasih hati.. sabar ya dobot..

Post a Comment