Ahli Kelab Kad !!

Jan 30, 2013

Home » » WordLESS Wednesday

WordLESS Wednesday



pencuci pinggan labour





 softener daia



 mandian dettol




 liquid basuh kain Top





semuanya bukan untuk jualan...

21 comments

Jan 30, 2013, 1:38:00 PM

uiii...banyaknya...buat stok ke?

Jan 30, 2013, 1:59:00 PM

bnyk nyer!!

Jan 30, 2013, 2:17:00 PM

tu baru punya ke used? kalau used, mesti nak jual kat apek collect barang terbuang kan...:)

Jan 30, 2013, 2:24:00 PM

bukan untuk dijual ya.. tp klu utk buat stok.. banyak betul tu nini.. he..he.

Jan 30, 2013, 2:36:00 PM

banyaknyer stok..bak sebotol dua

Jan 30, 2013, 3:26:00 PM

bapak banyak stok... hehe

Jan 30, 2013, 3:32:00 PM

Buat stok ke? Akak puuun. Tapi akak selalu buat stok beras dgn minyak masak.

Jan 30, 2013, 3:36:00 PM

Untuk tuan doktor bawa ke klinik ke Nini? Banyak tu kalau utk rumah setahun tak habis.

Jan 30, 2013, 3:56:00 PM

mesti tiap kali offer ko rembat berbotol2 kan ....

Jan 30, 2013, 4:09:00 PM

kalo ko jiran aku, aku beli kat ko je la.. tak yah susah2 gi econsep.. hhehhee..

Jan 30, 2013, 6:27:00 PM

Banyak sungguh. Nini beli banyak2 simpan eh, tak payah la beli selalu kan.

Jan 30, 2013, 8:22:00 PM

setahun tak yah jenguk econsave ni.. senyum baby kat dalam perut tu..

Jan 31, 2013, 12:15:00 PM

banyaknya..hehe

Jan 31, 2013, 12:15:00 PM

@Kniedaz
hobi kami sejak kawen :)

Jan 31, 2013, 12:16:00 PM

@Daddy Ziyyad
eleh..saje la tu nk mengusik.hahah
ini semua baru tau.

Jan 31, 2013, 12:16:00 PM

@Hanis Azla
daia dgn pencuci pinggan tu dah makin mahal kak.
tu yg bila ada sale,rembat cukup2

Jan 31, 2013, 12:16:00 PM

@Aidah
stok beras tak buat sbb umat yg nak makan 3 org ajer.masak 3 pot pon berjenuh nak abes kak.

Jan 31, 2013, 12:17:00 PM

@Kakzakie
untuk kegunaan rumah kak.beli byk bila offer melampau :)

Jan 31, 2013, 12:17:00 PM

@mekchu
hahahah..kene jgk jenguk ekonsep.karang takut lupa jalan.

Jan 31, 2013, 2:11:00 PM

fuh.. banyak stok.. ada banyak nak dibasuh kot.. ;)

Jan 31, 2013, 6:10:00 PM

byk giler!

Post a Comment