Ahli Kelab Kad !!

Jan 3, 2013

Home » , » Macam-macam

Macam-macam



 settle dah urusan pendaftaran tempat untuk tahun 1 CikMat nanti....
cantikkan tulisan mak buyung..hahaha
walaupon CikMat tahun 2015 baru masuk darjah 1...
tapi dah ramai ibu-bapa yang lebih awal datang mendaftarkan anak diaorg berbanding teman...
harapnya tahun depan,..adalah tempat CikMat untuk masuk pra kat sekolah tu....
sakan jugaklah mak buyung beratur semalam....
mujur dah sesiap makan pagi sebelum pegi buat pendaftaran..
kalo tak,..kompem mak buyung duduk tepi koridor sebab kepala dah pening...
hahahahahh...



camne keadaan CikMat masuk hari ke-2 bersekolah?...
well behave sekali!!...bravo!!..bravo!!
kemain riang dapat jumpa kengkawan dia...
sampai siap pesan dengan teman bawak motor bebaik....
sekarang ni kene merempit untuk hantar CikMat pegi sekolah....
kalo jalan kaki kang..risau teman patah balik sebab jauh sangat...




yang ni pulak keadaan latest boypren terchenta....
demam...batuk..selesema...sakit tekak....
dalam demam pon tetappp jugak kene pegi keje....
pukul 7.30pg tadik baru balik keje tapi...
pukul 3ptg kang masuk balik keje sampai pukul 1tgh hari esok....
sendiri sakit...sendiri jadi doktor untuk diri sendiri....
makanya kejap lagik..terpaksalah mak buyung pegi tesco sensorang...
CikMat ngengada nak minum air yogurt la...nak makan ayam goreng la....


19 comments

Jan 3, 2013, 9:55:00 AM

Cayala nini! Dalam bawak perut boleh gi semua tempat sesorang...hehehe...hati2 ya....

Jan 3, 2013, 10:11:00 AM

cikmat masuk sekolah tadika ke sekolah rendah weh...mmg kena daftar awal eh...aku xtau pun...ngee...

Jan 3, 2013, 10:18:00 AM

Nini, moga doktor cepat sembuh, sian kat mak buyung tu tapi happy tengok cik mat makin besar n bijak

Jan 3, 2013, 11:06:00 AM

Saya dah daftar online. Tapi tak gi skolah lagi.

Musim demam lah. Saya & somi pon baru jer baik ni.

Jan 3, 2013, 11:15:00 AM

o0o dah boleh daftar dah ke darjah satu nk call tanya sekolah la.... takut tak de tempat plak karang

Jan 3, 2013, 11:29:00 AM

eh,cepatnya daftar masuk tahun 1?
Irfan baru je daftar tadika,ngeh3....
knjwa tak tahu lagi mana nak hantar dia tahun 1 nanti..




mak buyung,bila due ni? kemain ligat lagi.....

Jan 3, 2013, 11:49:00 AM

hahahaha..saya mmg gelak tgk nama tempat Asam Kumbang tu...sejak dulu lagi..sejak saya sekolah kat tepeng...keh keh keh..

Kesian Dr Azraai kan....itulah nasib keja doktor gomen...eh, ke dia bukak klinik sendiri?

Jan 3, 2013, 12:50:00 PM

@Kniedaz terpaksa berdikari yang..boypren demam.

Jan 3, 2013, 12:52:00 PM

@O'gosh Iskandarkat sini still lg daftar secara manual.kat kolumpo sana aku tk pastile.kata kene register online.akukan dok kampong..ko duk bandar. :-)

Jan 3, 2013, 12:53:00 PM

@Mak Wardahtu la kak.kesian nengoknye terbaring je.

Jan 3, 2013, 12:54:00 PM

@Fiza Rahmantulah.mmg tengah musim rasanya ni.kat perak masih lg kene daftar g sekolah yg kita nak. :-)

Jan 3, 2013, 12:54:00 PM

@eimako tepon la dulu tanya.takot sistem setiap negeri tak sama.

Jan 3, 2013, 12:56:00 PM

@~najwa~haha...stendet kak.umie lg excited.daftar awal sbb nk mmohon trus masuk pra di sekolah yg sama.

Mak buyung due bulan 4.pinggang dah stat buat mogok.

Jan 3, 2013, 12:58:00 PM

@Daddy Ziyyadhaiiippp! Beser tu ketawa.hahaha.saya yg dah 4taun duk sini pon selalu kompius antara asam kumbang dgn pokok assam.

Jan 3, 2013, 2:27:00 PM

take care si jantung hati awak :)

Jan 3, 2013, 3:45:00 PM

Nini, akak nak tanya sikit. Awat tuan dokter tu tidur kekdah orang banjir? Kena kuarantin ka? Hehehe.
Akak pun nak join cik mat jugak...Nini, sila bawak motor baik2 ya, dik.

Jan 3, 2013, 6:33:00 PM

weh lagi 2 thn nak darjah 1 dah kena daftar ke? cepatnya!

Jan 4, 2013, 8:56:00 AM

@Aidah demam kak..jgn kata nk bgn g keje,..nk mkn nasi pon serupa tak lalu.

Jan 4, 2013, 8:56:00 AM

@rzahira kat sini kene daftar masih lagik ikut sistem manual.sekolah yg aku g daftar tu dekat aje dgn rumah yg nk buat nanti.sekolah tu tak amik ramai pelajar.1 kelas dalam 30org murid sajor.tu sbb g daftar cpt.takut takde tempat.

Post a Comment