Ahli Kelab Kad !!

Jun 3, 2013

Home » , , » Abang dah besarrr

Abang dah besarrr






CM : umie,abang nak pegang adik.
umie : mana boleh.Abg kan kecik lagik.mana larat nak pangku adik.
CM : eh,..abang dah besarr la,umie.abang nak pegang adik.


makanya,..dengan pertolongan opah..
tercapailah hasrat murni abang sorang ni...






pegang kuat-kuat,bang..
semputt dada umie tahan napas nih....









oh abang...
sangat terserlah gaya anak sulung...
adik baru nangis sikit tapi kamu punya cuak..boleh buat umie fitam!!
elok adik tak nangis kuat..terus nangis masuk gear 5!!
abang lesung pipi di pipi kanan..
adik nampaknya lesung pipi di hujung bawah bibir sebelah kiri....
abang ikut lesung pipi ayah...adik ikut lesung pipi umie..
dobot aje yang ikut lesung batu...



teman kembali semula menginap di hotel 1st class teman...
menghabiskan tempoh berpantang yang berbaki 34jam lagik..
tengah training dengan mak camne nak mandikan Adam...
tak reti weh nak mandikan pakai besen bagai...
tangan teman tak berapa kuat..Adam pulak kemain kuat tenaganya melonjak..
kene prektis cara orang dedulo mandikan baby..buh baby atas kaki...
ada harapanlah seluar baju teman sumer basah kalo tak kene gayanya...


buaian tu?..
setakat ni hanya manjadi display...
Adam sangat behave duduk umah atok & opah dia...
elok aje baring atas tilam..atas katil...
xde pulak sesi mengamuk nakkan buaian..



 CikMat memang suka aktiviti main air bila balik kampung..
untunglah opah & atuk ghajin main air basuh lantai....
CikMat tumpang sekaki utk main air...



 budak ni pulak..
semakin hari..semakin putih merah...
semakin hari..semakin terpacak pulak rambutnya...



umie yg leka bersopping online sampai tak perasan di candid...


7 comments

Jun 3, 2013, 2:22:00 PM

CikMat manis kerana lesung pipit di pipi adik pula kerana montel pipi (tak nampak lesungnya lagi).

Jun 3, 2013, 3:23:00 PM

ADOI HENSEMNYE CIK MAT NI

Jun 3, 2013, 3:34:00 PM

balik umah mak balik...

cikmat... kamu ni mmg terbaik lah

Jun 3, 2013, 3:35:00 PM

Pandai betul dua beradik ni ber 'eye contact kan? Adik tgk muka abg dia.....macam paham2 je satu sama lain. Ekeke.

Jun 3, 2013, 5:35:00 PM

dah tak bleh panggil cikmat la.. kena panggil abam mat..

dah abis pantang ke? dah kira betul2? hahaha tak puas hati kenapa rasa sekejap je....

Jun 3, 2013, 8:58:00 PM

Lesung batu ya. Hahaha. Sian bakal menantu den.
Adik tu macam tak konfiden je dgn abang. Nasib baik boleh senyum jugak. Kelakar pulak akak nengok.

Jun 4, 2013, 4:35:00 PM

Adoyai, terharu achik Dineh tengok CikMat pangku adik tu. Memang sangat terserlah gaya abang long. Sangat terserlah.

Akak ada pengalaman mandikan baby, 2 anak sedara yg kecik2 tu. Memang tangan kena kuat. Tambah yg si kakak tu masa umoq dia 2 bulan, terlebih seronok bila masuk dalam ayaq, kuat betoi melonjak dalam besen. Pucat jugak akak masa tu, takut terlepaih budak tu masa mula2 buat tu, kahkah!

Post a Comment