Ahli Kelab Kad !!

Jun 5, 2013

Home » , » WordLESS Wednesday

WordLESS Wednesday




bersempenaan entry WordLESS Wednesday...
kita upload gambar banyak sikit.....





cerita semalam sebenarnya....
teman udah pon complete sesi berkain batik..
semalam last day....walaupon semalam last day...
semalam dah start sarung pakai seluar balik...
nampak kurus??..muahahahaha
terima kasih kepada incik kroset atas tugas beliau menyembunyikan agar-agar saye!
teman masih ada berbaki 8kg untuk dihapuskan.....



dan hari terakhir semalam dinikmati dengan melepak di rumah opah...
mak & abah ada urusan di utara semenanjung..
maka,..ibu berpantang beserta anak-anak di"pos" ke rumah opah.....




cuaca yang tak menentu beserta tahap bahang cuaca panas...
menyebabkan cik Adam berlenggeng macam tu...
kesian wooo...merah-merah muka dia..




onyang melayan cicit sementara tunggu umie abes mandi...
jauh perbezaan umur ni..
atok dah mencecah 82 tahun...
alhamdulillah..masih berkesempatan menatap wajah cicit ke-2...





dan hadiah untuk diri sendiri sempena dah abes pantang?....






jeng..jeng...bravo emy!
pukul 11.30 pagi tadik dah memecut naik kereta abah pegi The Store,Tlk Intan...
seronok rasanya bila kembali mampu menekan pedal clutch & minyak kereta abah...
saya suke bawak kereta manual!!!!



sejak-sejak dah berhenti keje opis 6 tahun yg lalu...
high heels tumit runcing memang takde dalam kamus hidup...
sakan dah bergaya pakai kasut tumit masa zaman bujang dulu...
jenis2 yg macam ni aje yg "in" dengan teman...
orang ensem mana pakai high heels.. (^^)





9 comments

Jun 5, 2013, 3:32:00 PM

amboiiii dia sembang dgn onyang tuuu..

Jun 5, 2013, 3:42:00 PM

terasa kejap masa berlalu..dah ble pecut kereta ya..hehe

Jun 5, 2013, 3:45:00 PM

Betul-betul kembangkan sayap sebaik habis pantang ye. Sandal macam itu selesa dan senang kalau dukung baby pun tak takut terpelecok...

Jun 5, 2013, 4:17:00 PM

kena on ekon selalu la macam tu utk Adam..kalau dia jenis cepat develop heat rash...;)

Semoga Onyang di kurniakan kesihatan berpanjangan...Insya Allah...dapat tgk cicit lagi..:)

Jun 5, 2013, 7:27:00 PM

Ooo dah start merempit ya. Cik adam dan cik mat ikut tak?
Akak pun pakai sandal camtu je sekarang ni. Tak kose nak melaram dgn high heels. Dah lama pencen pakai heels ni.

Jun 5, 2013, 7:50:00 PM

Part dapat pegang stereng tu yg x menahan tu.. lepas gian.. hehehe.. beli kasut tu rewards untuk diri sndirik.. tahniah.. ;)

Jun 6, 2013, 8:29:00 AM

Salam nini..

Wah.. dah boleh pecut kereta ya.. mmg best sangat bila boleh kembali driving kan..

Jun 6, 2013, 2:18:00 PM

Kasut kat the store t.i murah2..kan? :)

Jun 6, 2013, 3:13:00 PM

agaknya ensem la aku ni kan...sebab aku lagi g keje x penah pakai heels..

Post a Comment