Ahli Kelab Kad !!

Jun 28, 2013

Home » , » Report card

Report card




 yeah...yang dinantikan telah sampai....
untuk exam mid term..
takde sesi datang sekolah untuk sain report card..
hujung tahun nanti baru ada...
maka,..sampailah kad hijau ini dibawa secara ekslusif oleh CikMat...
muka macam biasa...menten selamba..
sebelum bukak report card tu,..saje tanya Abam Mat kita....





umie : cikgu cakap Ahmad periksa dapat nombor berapa?
CM : cikgu takde cakap,tapi Ahmad tahu nombor berapa..
umie : hah?!..nombor berapa? * mata sepet cuma dibulatkan sekejap*
CM : Ahmad dapat nombor 5. *muka sardin sambil tengok karton*
umie : ohsemm!!!!




hahahahahaha..memula tu teman memang percaya abess dia dapat nombor 5..
yelah..ni mesti kes lambat buat revision sebab umie bersalin...
tapi nak buat camne..umie dah nak beranak time tu..
tapi,..bila bukak report card tu...








 huk aloh Mat..kamu kelentong umie ye....
alhamdulillah..masih lagik di tangga atas walaupon turun satu nombor...
maka,..ayah dengan senang hati sain report card...
takpe Mat..exam hujung tahun nanti kita pulun sama-sama....




oh tidak ketinggalan..
report card acik ni jugak sangat cemerlang...
sudah ingat jalan pulang ke rumah...
sudah tidak ada issue keluar malam...
sudah kembali bertugas mengawal lalu lintas trafik depan rumah...
masih lagi setia membuat lawatan kemasyarakatan ke rumah auntie sebelah..
saje la tu nak kasik anjing auntie tu stress tengok dia golek2 gatal kat simen porch auntie...
dan....semakin kuat makan & berkumuh!!








6 comments

Jun 28, 2013, 11:25:00 AM

dua2 report card terbaik ni...

Jun 28, 2013, 11:29:00 AM

tahniah cikmat ....

Jun 28, 2013, 12:51:00 PM

Tahniah abang Mat!!. Walau masa peperiksaan umi tak terlayan sangat tapi masih cemerlang...

Jun 28, 2013, 1:17:00 PM

wahh cikmat cuba bergurau dgn ummi ye... nasib dapat nombor lagi bagus.. kalo lagi tinggi dari 5 mcm mana ummi?

bagus lah cikmat ni.. pandaiiiii...

Jun 28, 2013, 2:15:00 PM

dua-dua report kad melega kan kan :)

Jul 1, 2013, 9:04:00 AM

yeayyy..dpt no 2 pon bagus juge.. blajo rajin2 ye amat.. =D

Post a Comment