Ahli Kelab Kad !!

Jun 27, 2013

Home » » Adam @ 2months

Adam @ 2months



okeh acik-acik..
meh kita review tumbesaran Cik Adam yang dah masuk usia 2 bulan nih...


  • berat badan cik Adam meningkat dari 4.65kg kepada 5.5kg bulan ini..tahniah dik. kekalkan kecemerlangan anda! ( dah macam ulasan dalam report kad)

  • panjang badan juga meningkat dari 57cm kepada 61cm.
    inilah hasilnya menarik ruas tulang setiap hari..tak payah disuruh-suruh..dia sendiri buat.

  • ukur lilit kepala juga tidak ketinggalan...dari 36.5cm menjadi 39cm
    ok tu dik..jangan besar kepala sangat..tak seimbang kang..

  • BMI berat badan diparas normal dari 14.46 kepada 14.9..katakan TIDAK kepada obesiti!! (sebenarnya umie yang tak larat nak dukung adik lelama) muahahaha

  • dan di akhir check up adik manja ini menerima satu cocok di peha kirinya dengan tenang..time misi cocok jarum tu dia xperasan lagik sebab tengah main agah-agah dengan teman..elok aje ubat masuk barula jerit sikit..tapi,mana boleh nangis kuat2..ilang macho nanti.hahahaha...cepat2 umie kasik 'upah"..




Adam yang menikmati waktu tidonya di pagi hari....
cuaca sejuk di Taiping since petang semalam...
rasa macam kat cameron highland kejap...




close-up dari Cik Adam...
bulu mata serupa macam bulu burung merak bersepah...
3 hari aje lagik berambut goku sebelum transform diri menjadi seperti Eric Leong..





9 comments

Jun 27, 2013, 12:31:00 PM

suke tgk bebudak tido...nyenyak je...tak da dosa...

Jun 27, 2013, 12:34:00 PM

Oh ye nak nak aqiqah ye. Tak apa selepas botak lagi bersih tumbuh rambut baru.

Jun 27, 2013, 2:11:00 PM

kejapje kan masa berlalu

Jun 27, 2013, 2:47:00 PM

Sedapnya tido. Rambut pacak.

Jun 27, 2013, 4:13:00 PM

alolo..comelnya dia tido..nak botak dah ye...

Jun 27, 2013, 4:26:00 PM

ololo..adam.....auntie rasa nak geget pipi gebusss mu itu...

Jun 27, 2013, 6:04:00 PM

Tak boleh tahan tengok muka budak ni tau. Gewwwwaaam sentiasa. Balik kampung nismilan nanti, tinggalkan Adam kat tol Sg besi boleh? Akak tunggu. Hahaha.

Jun 27, 2013, 9:40:00 PM

Cemerlang tu report Adam, hehe. Dah kena cocok dah eh, takpa umie bagi upah dah.

Umie, cium dia untuk achik Dineh plis :)

Jun 28, 2013, 11:16:00 AM

baby kalau obese baru chumil!!!! Sedap di gomol...wakakakaka...Tapi make sure dah start berjalan kena rajin2 jalan & berlari....:)

Post a Comment