Ahli Kelab Kad !!

Jun 17, 2013

Home » » Pink

Pink




Susah nak tengok awek "ensem" ni pakai kaler pink...
tapi...demi menjaga "hati-hati" yang terchenta....
berjaya jugak awek ensem ni pakai baju muslimah kaler pink..
tapi..bukan kaler pink terang......cukuplah sekadar kaler pink masam....
hahahahahahaha....



kata cik asbennn...

"anda nampak bertambah ensem memakai kaler pink!"


jangan gula-gulakan hati aii,yang...
aii tak makan rasuah..


gambar semalam di rumah mak..
bersiap-siap nak balik Taiping



20 comments

Jun 17, 2013, 10:34:00 AM

cun ni pakai pink

Jun 17, 2013, 11:02:00 AM

arna pink sweet sangat...anak2 kemain suka la kan...

Jun 17, 2013, 11:58:00 AM

Ape salahnya sesekali u melaram dgn pink....ehehe

Jun 17, 2013, 12:05:00 PM

hahahaha..hensem okehhhhh...

lepas ni korang sefamili buat la baju melayu/kurung pink..macam saya pakai semalam! haha

Jun 17, 2013, 12:09:00 PM

Ok apa Nini. Kakak suka warna pink. Manis kan..

Jun 17, 2013, 1:11:00 PM

ai pulak.. jangan biru.. ;)

Jun 17, 2013, 1:56:00 PM

Akak tengok makin slim pulak nini dalam gambar tu. Jadik selalu2lah pakai baju kaler pink ya. Hahaha.

Jun 17, 2013, 3:14:00 PM

blog warna pink tp die tak suka pink pelik ... hahahha

Jun 17, 2013, 6:03:00 PM

ko kelihatan lebih ohsem dengan kale pink okeh.. =D

Jun 17, 2013, 6:31:00 PM

Akak pun tak suka pakai kaler pink tapi itu sebab akak ni ganas & macam tong dram, memang tak sesuai pakai pink, kehkeh. TAPI Nini manis la pakai pink gitu, dik. Betoi, ini bukan rasuah ni, serius & ikhlas :)

Jun 17, 2013, 6:37:00 PM

Salam, sy follow blog sis n sis follow blog sy yer...jemput masuk ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com untuk mendapatkan special price untuk produk Shaklee. TQ for your support.

Jun 18, 2013, 12:34:00 PM

@syawalsimpsons jemah....cubit kang!

Jun 18, 2013, 12:34:00 PM

@~najwa~ yunk..kulit aii ni "cerah" sgt :D

Jun 18, 2013, 12:34:00 PM

@Daddy Ziyyad hensem kennn...hahaha.

Jun 18, 2013, 12:35:00 PM

@Kakzakie mmg manis kak..cuma,..hati tu tak sampai seru pakai pink.nantilah nini kasik sogokan kat diri sendiri pakai kaler pink lagik.

Jun 18, 2013, 12:37:00 PM

@Aidah slim?!!..oh,nini syg akak!!!! cik abg tu tak abes2 mempersoalkan tayar spare nini..stress mak!!!

Jun 18, 2013, 12:37:00 PM

@eima haah la...aku tak paan blog aku kaler pink..nampak macam kaler light maroon..kehkehkeh

Jun 18, 2013, 12:38:00 PM

@eda_ej ohsem?..ala..takmo ohsem..ensem nak!!

Jun 18, 2013, 12:38:00 PM

@Dinas Aldi mekasih kak.. muah!

Jun 19, 2013, 11:04:00 AM

heheheh.... ni mesti encik hasben pakse ni...kan??kan??....by the way....blog mike udah awok masukkan dalam bloglist anaktayah.blogspot.com

Post a Comment