Ahli Kelab Kad !!

Jun 26, 2013

Home » , , » Malam Nisfu Syaaban

Malam Nisfu Syaaban




ni kisah malam Nisfu Syaaban yang lepas...
macam-macam cerita ada...
korang ready aje untuk baca k...




kita mulakan dengan Abam Mat kita dulu...


ensem...
ha'ah..ensem sangat nak..
nak tengok lagik sebelah side muka?..
bertambah lagik ensemnya....





ensem kan...ensem kan......* sambil ketap gigi*
ooohhh....sangat ohsem rasanya bila ada anak bujang yang tersangat lasak!
seronok sangat main larik-larik tepi longkang...
tau-tau udah pon cik abam sorang ni menjunam dalam longkang didahului dengan muka dulu...
tak terimagine dalam kepala hotak umie ni nak oiii....ngeri!!!
maka,..dapatlah hadiah muka tersagat tepi longkang....
haduuuiii Mat..dalam banyak-banyak tempat...
kenapa mesti kat muka..??...knp?..knp?...
nasib baik cik asbenn ada di tempat kejadian..
maka,..sesi rescue segera dapat dibuat...
bersegeralah dua beranak balik rumah....
umie cuma mampu terkaku depan pintu bila tengok 
CikMat boleh tayang sengih aje sambil tunjuk muka dia...
oh anak..oh anak...oh anak....naik BP umie..




masih mampu buat 'peace' walaupon time ni baru aje lepas sapu ubat...
kamu memang hati kental Abam Mat....
sekental hati umie time mengandungkan kamu dulu...




gambar arini..Abam Mat tengah kusyuk suap nasi....
Abam Mat yang dah berjaya menambah parut muka....
masih mengekalkan tagline muka selamba....
harapnya sempattlah parut recover sebelum rayo...




ok..skrang masuk pulak cerita adik manja...
cik adik sorang ni pulak sejak-sejak dah masuk umur 2 bulan...
kemain ramah sangat bersembang....
sembang sambil gelak-gelak pulak tu...
nasib ler umie ni kategori ghajin melayan sembang ko dik..
kita layan ajelah sembang macam2 topik kan....




kalo tengok btol-btol..
dia bukan isap jari dia sebaliknya...



 inilah kawasan kat ibu jari yang dia sentiasa hisap...
kadang tu terlampau kusyuk isap jari sambil bunyi-bunyi..
nikmatnya...









penuh perasaan layan isap ibu jari....



"auntie mampu ke nak isap jari macam ni?..tak boleh kan.."
hahahahaha....gerammmm sangat dengan budak ni..
pandai sangat dah main gomol-gomol..siap ketawa jerit-jerit lagik...
makin hari..dah makin nampak macam anak cina ada double eyelid!



kita masuk pulak cerita acik diva..




malam nisfu Syaaban tu teman cuma dapat membaca yaasin cuma selepas anak-anak tido...
time tu dah pukul 11 lebih..
baca yaasin sambil ditemani acik diva..
mungkin jugak dia sama-sama menghayati bacaan teman sambil berdoa...




moga Abg Milo cepat sehat...
kita tak mampu nak datang melawat..cuma doa kita titipkan dari jauh...
kita mungkin tak berjodoh tapi..kita sayang kamu..
bertahanlah Abg Milo selagi terdaya...
doa mama Aidah & umie sentiasa ada untuk kamu..




7 comments

Jun 26, 2013, 5:13:00 PM

cik mat mmg terrer boleh buat peace...muka tak bersalah bagai..kakakka..yang adik tu omelll la pakai CD tu...geng ngan izz...acik diva ni meratap tu abg milo yg tak sihat

Jun 26, 2013, 5:26:00 PM

comel :)

Jun 26, 2013, 5:40:00 PM

Terharu sangat. Bergenang airmata. T. kasih atas doa. Tadi nampak dia macam sakit sangat. Nafas pun macam lajuuuu je. Kita hanya mampu doa je kan.

Abam mat!!! Ngeri acik tengok lebam tu. Tapi alhamdulillah tak luka.

Anak sedara akak pun suka isap jari masa kecik. Sampai kembang ibu jari sebelah. Hahaha.

Jun 26, 2013, 8:41:00 PM

Adoi abam Mat, awat sampai tersagat muka gitu, pedih la achik Dineh tengok..adoyai..

Makin hari makin terserlah la muka kamu tu macam umie kamu, Adam weh. Memang orang takkan cakap tertukau kat sepital ka apa.

Akak Diva nampak sayu ja mengenangkan kanda Milo.

Akak pun doakan jugak semoga Milo sihat.

Jun 27, 2013, 9:59:00 AM

sib baik cik mat tak pape.. hero mesti kuatkan...

comelllllnyer adik... rambut tercacak tu yg tak boleh tahan.. memang nak kena gomol budak nih... isap tangan lagi tu... adehhh gerammm..


Jun 27, 2013, 11:15:00 AM

comel nyer itu anak yg rambut lurus ke atas... sama ler, izzat pun suka isap ibu jari aida. isap le jari sendiri ekk?

Jun 27, 2013, 11:53:00 AM

seb baik apaknye dokter ... boleh wat bantuan kecemasan ...

Post a Comment