Ahli Kelab Kad !!

Jun 7, 2013

Home » , , » Dating

Dating




 bukan selalu dapat dating berdua tanpa bawak henbeg...
bila dapat peluang pagi tadik...
ayohlah...ayoh....mari kita dating...
walaupon cuma nak pegi The Store tukar saiz sandal kelmarin ajer...
tetappp dikategorikan sebagai dating!





I am the champion....
kalo hujung bulan ni bicep kat lengan teman tak naik jugak....
tak taulah nak kata apa....
adik sorang ni dah semakin bersemangat lengannya....
sempuutt...tangan umie mendukungnya...



6 comments

Jun 7, 2013, 6:58:00 PM

sekarang ni nampak muka adam ikut akak... hehe

Jun 7, 2013, 8:40:00 PM

Sangat berharga saat dating berdua itu, hehe.

Err tapi Nini, kalau dating berdua, sapa yg tembak gambaq tu?

Jun 7, 2013, 9:47:00 PM

Sekali sekala dpt dating tu la yang best... Kalau selalu dah bosan....
Rupa sapa la budak tecik tu... Macam cina/jepun pun ada makchaq tengok...

Jun 7, 2013, 11:46:00 PM

Wah! ini sejibik muka Ummi ni..

Jun 8, 2013, 3:51:00 PM

hahaha..Tepat sekali!! Bila dah ada anak kecik ni, saat2 nak berdating tu, susah sekali...:)

Jun 9, 2013, 1:24:00 PM

So sweet doc dating ngan wife dia tinggalkan tembam kat umah

Post a Comment