Ahli Kelab Kad !!

Jul 18, 2013

Home » , » Cerita macam-macam

Cerita macam-macam





semalam pagi,..sesi make over rumah telah berjaya dibuat...
nampak sangat dah tak sabar nak raya! hahahahaha
bukan sebab tak sabar tapi semalam pagi..
asisstant ada di rumah..baru balik keje malam...
dan cuaca pulak pagi tu sangatlah mendamaikan hati...
maka,...marilah mengerah tenaga sekejap sementara Adam tido...




apa-apa pon kita tukar karpet dulu...
karpet ni memang tak terkederat teman nak bentang sorang...
berat macam hape ntah!!






 asisstant yang masih gigih study henpone baru...
sexytary terpaksa mintak back-up life...
sejak-sejak dah naik pangkat jadi "kapten" nih...
banyak sgt benda nak kene ingat..banyak jugak benda yang dah lupa...
hadeiiila....banyak makan semut sangat ke teman nih...
storage dalam kepala tak cukup tempat nak ingat semua benda...
maka kekanda "mejar"..
silalah beli gajet lain utk simpan rekod roster keje anda & segala yang berkaitan keje...
adinda udah tak koser nak menyempitkan storage adinda...
ayuh kita tinggalkan henpone zaman batu kita & berhijrah kepada yg lebih canggih...
kelasss you ayat beli jiwa! hahahahaha







 haaa...yang ni pulak cerita duit raya..
pose baru masuk hari ke - 9 tapi..
dua beradik ni  dah pon dpt kiriman duit raya....
kalo dulu,..boleh je campak semua sampul raya Abam Mat dalam handbag..
tapi tahun ni kene upgrade sikit...dah ada 2 org..
kompem handbag umie ko raya ni kembong...
bukan kembong dgn barang umie,..tapi dgn sampul korang....







dan....kejutan paling latest..
geng-geng yang kenal rapat dengan teman..
kompem gelak kuat bila tengok gambar bawah ni & baca apa yang jadi....













cik abg : sape yang nak pakai tudung "krismas" nih?

teman : siapa lagik gegurl yang ada kat rumah ni?..takkan dobot kott nak pakai...grrrrr








hahahahaha...tahun ni teman upgrade sket konsep tudung...
daripada sempoi sgt kepada semi sempoi...
masih lagik mengekalkan tagline tudung sarung cuma bertingkat2 je la...
tak main la kedut-kedut kat depan tudung tu..
abes semua teman tetaskan...barule lain patern sikit
dan hasilnya?...










masih lagik hensem!!
hahahahaha....bulan pose kali ni kemain lagik feeling kurus semacam...






12 comments

Jul 18, 2013, 10:12:00 AM

hehehe..tudung krismas koooo..

Jul 18, 2013, 10:25:00 AM

wahhh dah upgrade tudung ..cun2

Jul 18, 2013, 10:32:00 AM

baguih ni kretip nak mencantikkan tudung yee

Jul 18, 2013, 10:47:00 AM

tudung "krismas"? Ahahaha..lawak je la...tapi tudung ni la yang paling senang bila ada anak kecik...sarung je...

Jul 18, 2013, 11:07:00 AM

cantik karpet...mood raya dah mai dah..hehehe

Jul 18, 2013, 1:04:00 PM

Hahaha. Tudung krismas tu paling kelakar. Tapi bila dah pakai manis je orangnya.
Akak tahun ni rasa macam tak nak raya pulak. Bila akak nak beli baju raya anak2, dedua tak nak. Tak tahulah camana nanti dik.

Jul 18, 2013, 1:57:00 PM

perghhh..dah tukar stail...comel2...hp pun tuka gak...so bole la whatsapp aku sekarang..

Jul 18, 2013, 2:11:00 PM

Carpet baru ye Nini. Kena pesan Abam Mat makan biskut dan keropok tak boleh di sini...

Jul 18, 2013, 6:24:00 PM

@Kakzakie

lama dah karpet ni kak...ada kot 5 tahun.tapi pakai bila time raye ajer sbb berat bebeno..tak terkederat nak angkat sorang.

Jul 18, 2013, 6:25:00 PM

@Aidah

maniss kan,kak?..hahahaha..
errmm...rasa mcm tau aje apasal diaorg xde rasa nak beli baju raya..

Jul 18, 2013, 6:26:00 PM

@O'gosh Iskandar

yang..aku nak pakai tudung belit2 ni xreti..tak koser jgk sbb renyah.daripada aku tercekik,baik aku pakai tudung sarung je.hahahaha

dey!! henpone tu bukana ku punya tapi bos yg punye..hp aku blom beli.sedang membuat pilihan..kelas kan ayat aku! hahahah

Jul 20, 2013, 12:53:00 PM

wahhh.. ko nampak sangat kurus hokeh.. aku jelesss...

Post a Comment