Ahli Kelab Kad !!

Jul 2, 2013

Home » , , » Love

Love




masih blom berjaya men'select' gambar yang cumil-cumil dari deretan gambar kenduri...
takpe..kita take-5 dulu..
kita layan cerita lain dulu,..boley? hahahahaha



kalo tak salah,...gambar ni teman amik hari Khamis lepas....
dua beradik tido sebelah-menyebelah...
tapi,..tak boleh leka..dua-dua tido lasak... 
si adik tu kalo tak di alihkan..
kompem boleh jatuh bergolek dari tilam.....
si abam pulak silap2 kaki dia boleh sampai kat kepala adik...




haaa....akak dobot pon ada!
takat duduk tepi ajelah...







6 comments

Jul 2, 2013, 4:30:00 PM

Santai betul dua-dua, eh...tiga-tiga kena masuk dobot juga. (dobot tu sedar diri juga tak nak baring atas tilam pulak)

Jul 2, 2013, 4:46:00 PM

ahkak dobot tu pantau mereka yang memerlukan

Jul 2, 2013, 6:14:00 PM

Dobot jadi bodyguard ek

Jul 3, 2013, 9:32:00 AM

kakak dobot tgh pantau adek2 ... time umi wat kerja dapur ke

Jul 3, 2013, 9:45:00 AM

hehe.. nenyak sungguh berdua nih.
dobot cam nk join je tu.hehe

Jul 5, 2013, 2:57:00 PM

Akak tu cukup rajin jadi bodigad adik. Terkilan tak boleh buat menantu. Menantu mithali tu. Sedih.

Post a Comment