Ahli Kelab Kad !!

Jul 27, 2013

Home » » Malware katanya

Malware katanya





malware katanya..dia kata la..bukan teman kata...
lama dah blog teman ni takde kene attack dengan menatang nih....
puas dah teman kelebet blog dok cari kat belah mana la 
link nama www.lindarosman.com tu ada dalam blog teman tapi...
idak pon teman jumpa......
apa pulak dalam banyak2 blog yang ada kat Mesia nih..
kat blog teman pulak virus ni menyinggah...sibuk btol!!




kalo try view dari google chrome,..dari pc teman la...
mmg gini la yang keluar..since hari Khamis lagik rasanya....
lemah semangat nak update blog cenggini....
taksuke..taksuke..taksuke...


ataupon...korang view takde masalah tapi..
mata teman yang ada masalah...
antara dua ajer...hahahahahha





5 comments

Jul 27, 2013, 9:39:00 AM

Nini... kalau dlm bloglist tak ada, Nini ke tempat komen sebab kadang ada kawan kita yg suka letak link blog mereka ketika memberikan komen. Dari sini pun dia boleh menjangkit. Nini kena cari sampai dapat kemudian terpaksa buang komen tersebut.

Jul 27, 2013, 4:30:00 PM

Akak pun pernah jadi camni. Ada sekali tu sebab akak masuk blog orang yang tak biasa akak visit. Tetiba menjangkit. Sibbaik asben akak boleh buat ubat. Tapi baru ni akak masuk blog nini tak de pun warning. Okeylah tu agaknya.

Jul 27, 2013, 11:55:00 PM

Banyak blog akak masuk, ada yg ditulih camni jadi akak gostan tak jadi masuk. Hari ni ok ja akak masuk blog Nini, warning tu tak keluaq.

Jul 28, 2013, 8:08:00 AM

lekluuu penah kena jugak huhu sabaq jela nohhh ;p

Oct 7, 2013, 5:36:00 PM

assalam kak.

nampak gayanya kita sama. PG sampai ke hari ini dan saat ini tengah nak mencari penyelesaian how to solve benda ni. malware dari blog LR memang adoi. hampeh betul la :(

Post a Comment