Ahli Kelab Kad !!

Feb 4, 2011

Home » Afif Tido vs Dobot Tido

Afif Tido vs Dobot Tido

Semalam petang...
sampai tertido-tido Afif menunggu ayahnye balik memukat....
dari pagi lagik dok panggil ayah...
sampai naik letih mulut teman melayannye....



Alih...teman terpaksa bagi Afif tido dulu...
kalo x kang...mau bertambah panjang wirid dia panggil ayah...
ni namanye kemarukkan ayah...
hahahahahaha



tunggu ayah balik sampai tertido....
dah cuba alihkan dia...
takot tangan cramp...
tp dia xmo.....gasaklah Cik Mat..


nampak tuh....bekas air liur basi...
adeh...hilang ensem!!


Cik Mat....
ayah balik dah....
nak Umie kejut kang...ko meragam sbb xcukup tido...
ko tido lah dulu eh....
karang la ko peluk cium ayah tuh...



Malamnye pulak ....
g keluar...
jenjalan hidup aircond kat The Store...
singgah jap la layan KFC seround.....
ayah dah terliur bau KFC...
layankan ajer....


balik rumah....
nampak askar lain pulak yang tido.....


sape??....


sape lagik...


Dobot la....


ko nih pulak....
kemaruk tunggu sape Dobot....
ke ko merajuk?...


hamboi....
tempat tido nak seploh bintang...
tido dlm raga xmo.....



ni kene bayar tau...
bukan free....
tolak elaun bulanan beli frieskies eh.....

Dobot cakap dalam hati  : ada haku kesah!!....

hahahahahaha






6 comments

Feb 4, 2011, 9:23:00 PM

hoho mereka adelah sepesen..

Feb 4, 2011, 10:15:00 PM

best la dobot..sama je dbot ngan tuan dobot yg kecik tu..

Feb 4, 2011, 11:23:00 PM

nape tak tapaw kan kay eff cii untuk dobot tu.. korang tak dgr wirid dia sepanjang ketiadaan korang tu.. hehehe...

Feb 5, 2011, 3:30:00 AM

kalau tak cakap pasal air liur tu, kiterang tak perasan pun hehe.. anyway, tido macam tu pun, cik adik tu tetap cute.. dobot err err.. kasik can lah.. comel.. tapi memang betul pun, budak ni kalau mak ayah tak de kemaruk nunggu, bile ade, macam emir, layan game je lebih :D

Anonymous
Feb 7, 2011, 9:48:00 AM

hidup afif!!hidup dobot!!

Feb 8, 2011, 4:18:00 PM

aku rase cam nak geget je dobot tu.. geram..

Post a Comment