Ahli Kelab Kad !!

Feb 17, 2011

Home » , » Ayah..anak ayah...

Ayah..anak ayah...

Bila ayah ada kat umah...
segalanya ayah..
ayah g kedai pon nak ikut...
ayah g rumah hijau pon nak ikut....
semuanye nak ikut la....
ayah g dating dgn 'cik J' pon nak ikut tau...
sanggup tunggu ayah depan pintu bilik air..
haru!!!
kalo xdapat ikut...
boleh nangeh sadis kat pintu grill umah....
atau...
kat memana tempat la yg dia boleh nangeh..
cengeng ko nih!!

tengok nih...
ayah dah siap pakai baju nak bertukang..
tup-tup..lupa plak...
paku dah abes....
nak g kedai la nih..
datangla si kecik ni nak ngikut...

hangkut jugak hero dia tuh...
padahal tadik..
konon kemain nak g cepat sangat...
xmo bawak sesapa....
ceh!!

bebaik jalan ye....
Afif!!...duduk dendiam...


selalu tue..
kalo tinggal berdua dengan teman..
kemain susah nak suruh tido..
jenuhla abes susu sebotol..
tepuk-tepuk bontot...
tapi...idak jugak lelapnye...
bila dah dekat pukul 4pm..
baru sebok dia nak tido...


tapi...


bila ada ayah...


xpayah di suruh tido...
elok aje dia tido sendiri...
xpayah susu..
xpayah tepok bontot....


dan of coz..


ayah pon mestilah tido jugak...
dari pagi sampai tengah hari..
dah sakan bertukang kat umah hijau....





3 comments

Feb 17, 2011, 11:31:00 AM

sama la cam fahim 2-3 hari nih semua nk abah ...
dulu tak dak pun die kisah abah die nk pi work ..skrg melalak .....hee

Feb 17, 2011, 12:38:00 PM

hok alohhh.. memang anak ayahhh..

Feb 17, 2011, 4:21:00 PM

same je ngan budak kecik kat umah nih.. tp kalo nak gi keje elok plak die tak nangeh..

Post a Comment