Ahli Kelab Kad !!

Feb 1, 2011

Home » » Senarai nama peserta Contest

Senarai nama peserta Contest

Ladies......

at last......

we.....





terima kasih byk2 pada semua yang menyertai & beri support.....






List url & nama2 awek gojess yang dah join

1. Mamalyna  * 3 penyertaan awal
2. Lulu Caldina  * 3 penyertaan awal
3. Nana * 3 penyertaan awal
5. Izzatul Iman
6. MakBed
7. Ada Dalina
8. eb ezrin2
9. AnisahSofiah
10. Bambam's
11. Nadiah
12. Norihan
13. M.J. 
14. Lelord
15. Nadratul
16. Lisa
17.Fa10
18. Nanie
19. Aziatiesayang
20. LyNn' Azlina
21. Mama Zhafran
22. cikpuanhady
23. m.i.m.i.e.
24. shekechik
25. Cik Puan Netty
26. Loytha'san
27. LilyOfDaPond
28. Tiefazatie
29. CikAnna
30. shera haifa
31. shieydah
32. miera
33. HadifaR_R
34. Enna Banana
35. Islah Nafsina
36. nelly


mengikut kata puan sponsorship...
dia masih lagik berjalan2 di blog awek-awek gojes...
untuk mencari jawapan & slogan yang paling mantop,melatop & gojess!!!!
keputusan contest akan diumumkan selepas CNY....
jadi,....nantikan keputusannye keh...


bagi 3 penyertaan awal di atas tu...nanti boleh kirimkan alamat & nama penuh pada teman ye...

akan teman kirimkan hadiah saguhati penyertaan terawal kepada anda lepas CNY nanti...
gerenti beres!!







7 comments

Jan 28, 2011, 12:57:00 PM

yo! yo! wa tgh bc 1 persatu ni...dah juling woo..sume jwpn best2 belako dan sehati sejiwo

Jan 28, 2011, 10:50:00 PM

nama lisa ade.hehehe
bestnyer awl2 da tawu menang.
tahniah pada 3 terawal tu:)

Jan 31, 2011, 10:33:00 AM

saya pun ada..
thanks..

nak join GA saya masih sempat lagi..
kol 6ptg tutup!

Jan 31, 2011, 5:52:00 PM

nelly join : http://nellythestrange.blogspot.com/2011/01/nini-d-warna-contest.html

Feb 1, 2011, 2:54:00 PM

oh tak sempat jadi tiga yang terawal...no. 5 pun jadi laaaa.....

terima kasih...

Feb 1, 2011, 4:39:00 PM

dear, alamat sama dengan hari tu yer...Kalau dah delete, lulu send balik..ngee
(eheh senang hati nak dpt hadiah..)

jom GA..

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/02/splendid-surprise-ga.html

Feb 3, 2011, 10:12:00 PM

saya kasi sini je la address

fauzana ismail
no 16 lrg enggang 6
taman keramat
542oo kl

Post a Comment