Ahli Kelab Kad !!

Feb 3, 2011

Home » » Wajah Baru!!

Wajah Baru!!


masih ingat lagik dengan wajah blog nih??....


hijau mata memandang......
since awal tahun lagik...
teman dok tercari-cari "wajah baru" utk blog teman nih....


nak buat sendiri...
memang sampai anak dah 3 pon...
blom tentu lagik siap.....
bukan xmo belajar....
tapi....
redha ajelah...
teman bab-bab IT memang xberapa bijak...


tapi...
biarpon daku xbijak...
jangan hengat daku dungu!!
ada ramai rakan2 xlokek ilmu nak tolong tunjuk jalan yang betul....
untung kan ada ramai kengkawan....


atas bantuan & jasa kakyong....
blog teman dah berwajah baru....
sangat...sangat...sangat...sangat...suka!!!
amat menepati citarasa teman & cik asbenn.....


bersempena anibesery kami yang ke-6....
bukan anibesery kawen eh...
anibesery kawan 'gitu-gitu'..
hahahahaha....

we present you all.....
wajah baru blog kami...


background yang paling teman nantikan.......
gambar bersanding dirumah pengantin lelaki...
4 tahun yang lalu....
love this picha so much!!


wajah baru !!!!!!!
semua gambar ahli mesyuarat tingkap...
konker header kat atas......
meriah rasanye.....



serta xlupa.....

signature yang beserta gambar kami......
gambar bercanda bawah pokok pisang!!




memang puas hati kali nih.......
sebabkan terlampau seronok dengan perubahan yang ado....
tetiba rasa cam nak buat GA...
hahahahahhaha.....
sengal!!!


time kasih sekali lagik kakyong!!



12 comments

Feb 3, 2011, 10:45:00 PM

cantik pengantinnn tuuu...

Feb 3, 2011, 10:45:00 PM

cantik pengantinnn tuuu...

Feb 3, 2011, 10:54:00 PM

selamat pengantin baru,hehehe

Feb 3, 2011, 10:58:00 PM

Astina : hahahaha..pengantin lama!!

kak najwa : ni bukan anibesery kawen kak....ni anibesery menjadi 'kapel'..wakakaka

Feb 4, 2011, 12:26:00 AM

lalink... very nice.... seyeeesss... cantik :)

Feb 4, 2011, 9:42:00 AM

sweeeet

Feb 4, 2011, 11:11:00 AM

Nini,
sori.. malam tadi lupa nak masukkan signature ke template.. jap lagi kakyong masukkan yer...


btw, serius .. gambor kawin tu memang cantik bangat...

hepi 6 anniberseri 'gitu2'... ;) semoga kekal bercinta & bahagia berpanjangan... ;)

Feb 4, 2011, 11:22:00 PM

mekchu yang IT ni pun tak pandai wat sign canggih cenggitu tau.. hihi..

makin berseri blog ni... mak suke....

Feb 5, 2011, 3:32:00 AM

Nini. i like your picture, seri pengantin naik tu.. barulah umph kan..:D anyway, new template ni on my part, cantik ... tapi on my part, macam slow pulak nak loading nyer... sorry yer.. just my experience saje :d tak tau la orang lain same macam mira ke tak

Feb 5, 2011, 1:38:00 PM

Kak Mira : eh?..lambat loading eh?...aisey...nnti Nini tengok apa yg patut buang supaya kasik cpt sikit loading...

Anonymous
Feb 7, 2011, 9:53:00 AM

cun siyut..........
huhu.bravo kak emi!!

Feb 8, 2011, 4:26:00 PM

gile arr.. santeknye.. tapi makin slow le nak loading blog ko nih.. aku nunggu stengah jam nak komen.. maklom le aku laptop aku kure2.. hehhehe..

Post a Comment