Ahli Kelab Kad !!

Feb 25, 2011

Home » » Yes....I am!!

Yes....I am!!

Adakah anda seorang yang fanatik membaca novel??.....


YES...I AM !!!!!!


kalo dapat ngadap novel....
teman boleh "LUPA" buat keje umah...
lupa makan...minum...g toilet....tido....
lupa tulih blog.....lupa blog-walking.....
gitule hebatnye penangan baca novel....



sekarang nih....
dah jarang dapat beli & baca novel....
sebab??...
xcukup masa nak boleh baca dengan tenang...aman...sentosa....
xleh weh baca novel dalam keadaan tertekan...kelam kabut....


since dah ada Cik Mat..
xde beli novel dah..
ulang baca ajelah novel yang ada kat umah....
sampai dah naik hafal sumer jalan cerita...


BOSAN tau...
BOSAN...BOSAN....


sebab xleh baca novel yang terkini...
padahal dari zaman kanak-kanak...
 membawak zaman bujang memang fanatik giless baca novel...
bukan cik asbenn xkasik beli novel..
tapi...
apa makna beli novel tapi xbaca...
penyudahnye kang dipunggah Cik Mat almari novel tuh..
lansung ada muka surat novel yg hilang...koyak...
dari makan hati..
baiklah xusah beli lansung!!!


tapi...
sekarang....
sumernye dah mudah...
xpayah dah beli novel...
baca ajer kat.......


 penulisan2u .....


macam-macam siri novel ado.......
cakap aje sesapa penulisanye....
bagitau aje terbitan mana...
Alaf 21..Buku Prima..Norhayati Ibrahim...
sumer ado !!!!!
hahahahahha....
lega rasanye dapat baca novel balik......
terasa hidup kembali ceria.....
bila hobi teman dapat "dihidupkan" semula.....



tq penulisan2u...!!!!
cintan abeslah sama loo......


kak Z...sila join club ini bersama-sama...




4 comments

Feb 25, 2011, 5:33:00 PM

dah lama x visit penulisan2u...
dulu macam ada masalah...
pastu terus stop...

Feb 25, 2011, 9:11:00 PM

nak baca blog kekgkawan, tak sempat dah nak menovel2 nehh...

Feb 26, 2011, 12:41:00 AM

ade lagi satu tempat tulis novel2 ni, kunang2 ke ape ntah. mira punye cousin dulu rajin jugak contribute cerite dia kat sini..

mira dulu pun rajin bace buku.. sekarang tidak lagi , tak sempat.. kadang2 bace jugak, sebab mira kalau bace mesti habiskan dan dan tu jugak, tak leh tunggu2.. dulu mase bujang boleh la tak makan tak minum.. sekarang ni dah ade si kecik ni.. selamat :D

Feb 26, 2011, 5:05:00 PM

mule2 dulu aku bace gak kat situ.. tp lame2 sakit mate la..

Post a Comment