Ahli Kelab Kad !!

Feb 21, 2011

Home » » Hadiah Misteri Revealed!

Hadiah Misteri Revealed!

Setelah beberapa hari coti berblog...
arini kembali semula...
timekasih bebanyakla..
pada streamyx yg udah baik demam...
boleh pulak streamyx demam semalam...
sib baik pagi nih dah ok!.
tapi...still jugak lmbt tulih entry..
xsompek hokeh!! ( xsempat)



okeh..
kita sambung balik entry pasal hadiah misteri....
meh teman tunjuk..
rupa mana bungkusan tu masa teman g ambik kat pos mesia....


biar btol sampai cenggini sekali bungkusannye??!!!!...
apa org pos mesia makan apa pembalut dia...
kekekekeke...



excited giles nak tau sape yang hantar...
nak tengok nama dia.....
meh...


nampak x nama sape?...
its 1 of my "teman tapi mesra" fren...
Ms Rrb !!!!!


wow...
seperais btol rasanye...
maunye xseperais....
angin xde...ribut xde...
tau-tau ada hadiah sampai...
ole-ole dari jauh pulak tuh...
dari Indonesia tau!!!!

Luckily hadiah yang Rrb hantar tu..
dia balut dengan plastik...
kalo harapkan pembalut ajer...
kompem hilang hadiah nih...
KOMPEM!!...


nak tau teman dapat hadiah apa?..
jeng..jeng...jeng....

><

><

><

><

><

><

><

><

><

><

><

><

><

><

><

><

><

><

><

><

><


longdress a.k.a. caftan!!!!


dengan jahitan kemas labuci yang berkelipan di leher....
glamer kejap!...
mesti dobot jelous kalo tau nih...
miahahahahahha...


Rrb...
tq so much...
didn't expect to received sumting like this...
tq..tq..tq...
i'm totally happy!!!


Rrb...just for you... (",)


Rrb...
thank you for the gift....
that mean so much to me...
even we never meet each other...
but FREINDSHIP that we built... 
grow like a bouquet of flower in our heart...
never dies...




7 comments

Feb 21, 2011, 10:37:00 PM

cantiknya kaftan tu... :p

Feb 21, 2011, 11:53:00 PM

waaa.bestnyer!..cantik!

Feb 22, 2011, 12:29:00 AM

lalink, sorry sgt yang u cite ada nak beli baju kaftan banyak kan, i was busy sampai xsempat nak bincang lagi pasal nie.... tp masa balik bandung tu teringat je pasal baju kaftan nie...

hope u like it :)
sorry bungkus coklat tue xperasan senang koyak ek... hufff :(

Feb 22, 2011, 12:35:00 AM

wah cantiknyer baju kaftan tu.. tapi luar dia buruk, janji dalam dia tak de ape2..

Feb 22, 2011, 7:18:00 AM

wahahha pos buat ape agaknye dgn pembalut itu..

cantik!

Feb 22, 2011, 7:45:00 AM

bepino mate dr azraai nengok ko pakey baju nih.. huhuhu..

Feb 22, 2011, 8:46:00 AM

mcm nak juga...ngee...
psstt.. Rrb, lulu nak juga..lalala...


dear, jom GA...dah nak 24 jam buka ni..

Post a Comment