Ahli Kelab Kad !!

Feb 10, 2011

Home » » moh sesama meramaikan jemaah Heartbeat

moh sesama meramaikan jemaah Heartbeat

Ramai betul yang dah join...
memula tu...malas nak join..
sebab...ingatkan...
mesti susah nak kene jawab soklan memacam...
yelah..mcm nak join nuffnang...
tapi bila dah try...
senang aje rupanye....



meh teman ajar camne nak join...
(chewah..kemain nak ngajar org lain)...
xpe..nawaitu tu penting...
hahahahaha



1. korang klik dulu iklan heartbeat kat side bar teman tu.....idak pon...g aje kat sini..www.heartbeat.my..nanti  akan kuar 1 page then korang klik icon heartbeat  yg yg paling atas...rupanye cenggini... klik icon tu




2. pastu klik CREATE ACCOUNT dan isi semua maklumat berkenaan ...


3.dah siap isi tu...masukkan password email yang korang selalu guna pehtu klik kat I AGREE TO HEARTBEAT TERM OF SERVICE....pastu klik continue...


4. dah create account klik Join HB!Affiliate kat atas sekali yg ade tulis welcome sekali ngan name korang


5.dah  klik situ korang cari perkataan  PARTICIPATION IS EASY AND FREE..bile dah jumpe korang tgk kat bahagian no. 2 tu...ade tulis COMPLETE THE ONLINE APPLICATION... klik kat situ .. isi sume maklumat yang diperlukan...


6.Masukkan maklumat mengenai Blog korang


7. pastu  pilih cara pembayaran...yang ada tanda ** tuh..bila nak cash out nanti pon boleh isi..


8.dah siap sume tu ... korang klik kat  MY HB!AFFILIATE(ada kat atas sebelah nama)..
tujuannye untuk dapatkan code iklan heartbeat...
skang korang dah ade code utk iklan heartbeat...


9.klik kat GET THE CODE...pehtu buat la cam biasa.. korang pilih la mane satu yang berkenan...pehtu buh la kat dalam blog...kat mana-mana yang suka...



ok...boleh paham ke cekgu ngajar nih??....cuba bagitau part mana yang xberapa clear?...


hah....
apa tunggu lagik...
moh sesama meramaikan jemaah Heartbeat!!


4 comments

Feb 10, 2011, 2:13:00 PM

amoihh... pandainye dia.

Feb 10, 2011, 3:17:00 PM

pandai kan..hahahahha..
tu pon jenuh gak bertafakur..hahaha

Feb 10, 2011, 9:59:00 PM

macam menarik je..

Feb 11, 2011, 1:25:00 AM

pandai nyer..nak try ngajo org jugak lepas ni..

Post a Comment