Ahli Kelab Kad !!

Feb 24, 2011

Home » » Pizzzzzzzz.....zzzzzzaaaaaa

Pizzzzzzzz.....zzzzzzaaaaaa

Semalam malam....
cik asbenn kata....
tekak dia terasa nak makan pizza....
uissshh....rezeki jangan ditolak.....
bila si ayah baik hati nak belanja makan kat luar...
jangan "gatal mulut" kata xmo.....
hahahahahahahhahaha.......


Janji nak g lepas Maghrib...
Koi 8 malam mak & anak dah siap tunggu...
sib baik tunggu depan tv ajer...
kalo siap tunggu dalam kereta....
nampak sangat ke"excited"an nye....
hahahahahaha


Sesampai aje kat pizza hut Tepeng..
punyelah ramai manusia kat dalam tuh...
huh!..semua orang dah gaji kot...
lepas dah duduk....
menu pon dah dpt.....
start le sesi pilih-pilih...


tetiba...
teman perasankan sumting....

la....
anak-beranak nih xberkasut!!!


style duduk yang paling selesa.....


muka-muka gumbira dapat g Pizza Hut...


ini yang di-order cik asbenn....
ada jugak 1-2 side dish lain yang di-order....


teman lama dah xdatang menziarah  Pizza Hut....
aritu nampak Pizza Hut buat renovation....
sekarang la baru berkesempatan menziarah...


udah makin maju...
siap ada tempat picit-picit...
xpayah dah nak lambai-lambai adik pizza suh amik order....
bila picit menda alah nih....
ini sudah bagus!!!


bila picit menda alah tuh...
keluar le nombor kat monitor tepi dinding....
uish...no 25 !!!
meja teman nombor..


24!!!
ni mesti abg sebelah tekan nih...
hahahahahhaha....
tetiba jadik kipoci plak....


xlama tuh....
sampai la air,mushroom sup & garlic bread...





air sampai 3 ????
ice lemon tea tu cik asbenn yang punye...
kang xcukup kang...
air teman jugak yang ditibainye....
kalo dah 3 gelas pon xcukup..
lenkali..
bawak ajer botol air sendiri...
kekekekeekekek....


meh mintak rasa sikit ayah.....


dah posing macam mi-cah pulak Cik Mat nih....
mekchu...sama x?...kikikiki


memandangkan Cik Mat memang suka mushroom sup...
teman kasik ajela dia makan teman punye...
teman kongsi dgn cik asbenn ajer...


ayah tabur garlic bread dlm sup...
kasik sedap.....


suapan penuh nikmat nih.....


emmm....i like it!!..
abes semangkuk tu dia makan.....


ada jugak sorang lagik... 
yang makan mushroom sup..
sampai lupa nak kongsi....




ini tidak adil!!!!!!...
tadik kemain kata nak kongsi....


at last...
dalam 7-10 menet tunggu....
pizza & sekutunye pon sampai!!!....

haaaa....
order kemain banyak....
makan jangan xmakan....
makan sampai abes ye...
jangan makan sampai muntah.....



5 comments

Feb 24, 2011, 4:07:00 PM

ni ko aja cecara ngorder mende kat pizza ke?


sedap tak pizza tu? tu yg baru kan?

Feb 24, 2011, 4:33:00 PM

huhuhu panjang tak suka pizza hut die domino ... jrg la dpt mkn ..slalu ngan kengkawan opis je

Feb 24, 2011, 8:28:00 PM

makbed : hahahah...aku dah lama xg pizza hut...tu yang jadi jakon kejap..

Feb 24, 2011, 8:28:00 PM

eima : uwaaa....kat sini xde domino...
pizza,kepsi,anw,kenny,mcD ajer yg ado..

Feb 25, 2011, 8:58:00 AM

iyah!! i like.. betu betul, kalau encik suami kate jom makan luar, i belanje, jangan gatal muulut cakap malas .. hahah..

tapi kan kat Pizza hut ni, macam Emir, suke benor "testing" bende alah tekan2 tu hehe,

Post a Comment