Ahli Kelab Kad !!

Aug 22, 2011

Home » , » Header rayo..

Header rayo..

bilo den poie jongah blog kengkawan den ni ha...

blog ekau den tak bleh jojak...
malware detected katanye...
sompek tengok header sajor...


blog ekau plak..
cam biaso..
hari-hari den jojak kaki...

Tasneem sehat ko?...
bilo balik telok anson rayo??


menggedik-gedik jari den nak buat header cam diaorg...
bajet nak header cun jugak...
semangat rayolah katakan...
tapi....
den sodar diri...
tangan tak berseni cam den mano pandai buat header cenggitu..


oleh sobab itu,..
den nak tanyo nih...
sapo baik hati nak buatkan header rayo untuk blog den??....
copek ah..angkat tangan...




5 comments

Aug 22, 2011, 7:18:00 PM

header knajwa tu main copy paste gambo jer, ahaha...

~macam alah malu lak dgn header 2 diatas tu ;)


kami kat TI dari 28-4hb...
jom beraya rumah knajwa!!
(sorila, den berpantang, tak de nak bejalan kot)

Aug 23, 2011, 9:49:00 AM

baru tol2 semangat raya :)

Aug 23, 2011, 9:56:00 AM

ololoooo... nak jugak yer.
aku ni dilanda kebizian plak lately ni. kalo x, bleh jer nak buatkan utk ekou sebijik eh...

ginilah, kalo ekau nak jugak header raya, bagi la gambar ekou 1 family berbaju rayo sekeping eh kat eden. kalo eden sempat eden buek kan. tapi simple2 ajo la sebab kalo nak wak cam eden punyo tu lamo eh. eden korban waktu tido eden di hr minggu tu. hehehee... tapi eden idok la janji yer...

email kan gambo ekau kat azlinahasan@yahoo.com

Aug 23, 2011, 10:09:00 AM

noks : sunnguh ke ni noks??...den nak lompat bintang jap..kojap laie den email kek ekau gambar den...

Aug 23, 2011, 10:57:00 PM

wahhh.. glamer la header blog ko pas ni.. hehehh...

Post a Comment