Ahli Kelab Kad !!

Aug 25, 2011

Home » » Kerana nugget free

Kerana nugget free

bila eh last sekali teman makan mekdi??
memang dah tak hengat...
kalo bandingkan mekdi dengan kepsi..
kitaorg lagik suka pegi kepsi...
sebab semua hantu ayam!!


tapi,..bebaru nih..
tekak cik asbenn teman terhengen nak makan mekdi...
masalahnya time tu jam dah pukul 11.45 malam...
tak kosenya teman nak tukar baju kelawar ke seluar track...
lalu,..capai aje henpone..
tepon aje adik mekdi delivery...


setengah jam cenggitu...
adik mekdi pon datang...
korang agak-agak..
apa yang cik asbenn teman order??....



permulaannya...
niat dihati..
cuma nak order GCB...


tapi...
bila di-total jumlah yang dibeli...
tambah pulak dengan kos penghantaran..
cik asbenn membuat penambahan order yang tak di-rancang..


sila jangan tak percaya dengan apa yang anda lihat....


~abaikan sajer kaki sexy yang berbulu itew~

semua berjumlah RM45.90!!

adeiilllaaaa......
yang nak makan cuma 2 dewasa + 1 kanak-kanak..
tapi order macam nak makan sampai 4-5 orang...


kata cik asbenn..
nampak banyak sebab...

nugget nih dapat free sebab pembelian lebih dari rm40


memangla nugget tu free..
tapi,..sape yang nak abeskan semua nih??
bukannye boleh makan esok pagi...
takkan la nak bersahur makan nugget??
sabo ajelah...



3 comments

Aug 25, 2011, 9:29:00 PM

20 nugget ayam?? 2 burger *gulp... hahahaah.. ni dah nak lawan mira ngan husband mira ni hahaha

Aug 25, 2011, 10:17:00 PM

kak mira : emy amik masa 3hari tau nak abeskan GCB tu..berperam dalam peti ais..semuanya kerna nugget 20ketoi..adeii..tepuk dahi!

Aug 26, 2011, 4:35:00 AM

hantar poslaju ke spore bole? huhu ni tgh kat spore, nak makan kepsi mekdi mahaaaalll dahtu xsedaaappp...

Post a Comment