Ahli Kelab Kad !!

Aug 23, 2011

Home » » RM909.43

RM909.43

entry nih adalah bersangkutan dengan entry INI...


TAH telah mencapai tahap servis...

160K
iaitu MAJOR servis....


seperti yang dinyatakan....
bila major servis nih....
tuan punye poket selalunya akan buh tangan diam-diam dalam poket.....
sambil buat muka kiut tersengih-sengih..


dan hasil servis arini..
TAH telah berjaya merabak-parahkan lagik poket tuan dia....


terbaeekk dari TAH..
duit raya TAH....


mahal??...op coz la...
dah nama pon major service...
stendetla tuh..


apsal kitaorg cuma servis kat Toyota servis centre aje?...
apsal tak pegi bengkel kereta biasa..
kan senang...murah...servis pon not bad...
pomen jugak yang buat...


since kawen dengan cik asbenn lagik teman dah tanya pasal nih...
dan jawapan dia..
motto servis kereta yang dia pegang selama 7 tahun bersama TAH...


" I have built my trust with them..
because they give their best service to my car! "


senang cerita..
lain orang..lain caranya..



5 comments

Aug 23, 2011, 3:19:00 PM

aku dah tak pecaya kat servis centre jenama keta aku tu...sebut kang kena saman plak ...

waktu suruh check yg free servis tu semua ok elok je...
tp bila dah start kena byr pas3 kali servis itu ini tak ok....menyampah

Aug 23, 2011, 3:51:00 PM

eima : btol2..kadang2 tu,lain kampeni lain cara diaorg..ada sesetengah tu lagik banyak mencekik dari membaikpulih!!

Aug 23, 2011, 5:32:00 PM

kopak le camni... eh, insyallah aku nak gi raya umah ko nanti. nak hantar buku teks yg ko pinjamkan ri tu. siapkan duit raya k. hahahahah

Aug 23, 2011, 10:54:00 PM

kalo die but betol2 bayo mahal pon tak pe.. tp kalo die wat pon cincai nak bayo mahal memang rase berat je nak hulur duit..

Aug 24, 2011, 9:18:00 AM

huish lagi RM90.57 cukup RM1000..takpela yg penting kesihatan TAH ni..biar selalu mantap dijalanraya :)

Post a Comment