Ahli Kelab Kad !!

Aug 3, 2011

Home » , » Tunggu turn..

Tunggu turn..


ikan-ikan keli yang menanti turn untuk masuk kuali...


Alhamdulillah....
masuk arini...
hari ke-3 teman meniaga...
kata Cik Nor....
sambutan orang ramai terhadap hidangan ikan keli goreng berlada teman..
amat MASYUK!!!


ramai yang "jatuh chenta" dengan rasa sambal..
ada jugak yang "jatuh hati" dengan kerangupan ikan keli goreng teman...
kata Cik Nor lagik...
start aje meniaga...
lauk teman adalah lauk yang paling awal habis jualannya...
kelmarin dan semalam...
teman cuma letak 10 ekor ikan sahaja...
tapi arini...
Cik Nor suh buat banyak sikit...
permintaan banyak!!
ada jugak yang dah siap reserved..
perghh!!!
gila glamer kejap..
hahahahaha


selain dari bisnes bazaar ramadhan...


bisnes kerepek bayam teman jugak mendapat sambutan ramai...

tak sangka...
ramai yang dah tahu betapa "ummpphhh" rasa kerepek bayam nih...


terima kasih pada doa tulus semua buat teman....
tak lupa jugak...
rasa syukur teman atas rezeki melimpah yang Allah beri di bulan puasa nih...






5 comments

Aug 3, 2011, 3:29:00 PM

oo..ni le pojek ribu-ribu yang ko gitau tu ek?

bak mai le sikit ikan keli berlada tu. faveret haku tuh ha. kerepek bayam nak juge. hehehee...

Aug 3, 2011, 3:33:00 PM

alhamdulillah ...berkat usaha ngan ikhlas ko ...
tuhan pemurahkan rezeki utk ok ...

nanti aku nk kena rasa jugak la ikan keli bersambal ko tu

Aug 3, 2011, 3:44:00 PM

rejeki bulan pose.. masyukkkkk... =D

Aug 3, 2011, 3:52:00 PM

bangga tak abg dr?? ngee, lulu tak makan keli, tapi dari cerita nini, air tangan nini, mesti sedap.. siyes nak rasa

Aug 3, 2011, 4:58:00 PM

nak rasa nanti bole...x reti masak keli sebab takut...tapi makan x takot plak..hehe....er..kepek bayam tu cemana nak buat..

Post a Comment